WE by Krassus
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
WE by Krassus
Czas zebrać wszystkie swoje prace w jednym temacie. Fotki ułożone są chronologicznie od najwcześniejszych prac.
Pierwsze Driady, na fotce są tylko 2, niestety nie było okazji strzelić fotki oddziałowi.
Treeman:
Moja duma, czyli Durthu:
Drugie Driady:
Kolejne Driady:
Waywatcherzy:
Jedna z Ostatnich prac - Mag:
Pierwsze Driady, na fotce są tylko 2, niestety nie było okazji strzelić fotki oddziałowi.
Treeman:
Moja duma, czyli Durthu:
Drugie Driady:
Kolejne Driady:
Waywatcherzy:
Jedna z Ostatnich prac - Mag:
I ostatnia praca - BSB na Great Eagle'u. Niestety sztandar nie chciał chyba być sfotografowany, bo cały czas strasznie odbijał światło.
Mistrzu - oświeć mnie jak zrobiłeś takie podstawki Jakiś tutorial dla kompletnego nooba :] Bo sam teraz sklejałem moje WE i szukam inspiracji do podstawek ... chyba znalazłem tyle, że ja robię 'Autumnowe'
Supero figsy !
Moje pytanie brzmi - co dajesz tremu bsb na eaglu:P Wogóle ma być wystawiany ;p?
Moje pytanie brzmi - co dajesz tremu bsb na eaglu:P Wogóle ma być wystawiany ;p?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Armia prezentuje się świetnie. Szczególnie spodobały mi się driady ze starszej edycji, i efekt brzozy. Natomiast błędem było w mojej ocenie malowanie rurki pod orłem, teraz wygląda nieco jak nabity na jakąś kłodę.
Nie przyszedłem dawać manny z nieba...
Mnie się podobają te starsze prace są chyba technicznie lepsze ...
Durthu rulezzz
Durthu rulezzz
Popieram, psuje wygląd figurki. Poza tym świetne prace.Zgryd pisze: błędem było w mojej ocenie malowanie rurki pod orłem, teraz wygląda nieco jak nabity na jakąś kłodę.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
Malowanko bardzo spoko..
BTW. BSB na orle to nie nowosc. 2007 na DMP ktore pocisnelismy mialem BSB na orle... to taki tymczasowy ward na 1-4
I zawsze moze skoczyc gdzies 20 cali i odpalic haila
BTW. BSB na orle to nie nowosc. 2007 na DMP ktore pocisnelismy mialem BSB na orle... to taki tymczasowy ward na 1-4
I zawsze moze skoczyc gdzies 20 cali i odpalic haila
ja natomiast ośmielę się zauważyć, że bardzo spadła jakość zdjęć