mam zboarda i bardzo go sobie chwale. do tego wlasnie przywiozlem sobie z Ameryki to:
http://www.ideazon.com/us/products/keyset_war.asp
zakupilem tez ponizsze - bardzo fajnie napisane (niestety nie obejmuje BS i BG), polecam zwlaszcza poczatkujacym:
http://www.amazon.co.uk/Warhammer-Onlin ... 0761559272
Gadżety do naszej gry :)
Moderator: Bania
Gadżety do naszej gry :)
Ostatnio zmieniony 15 sty 2009, o 19:01 przez Szaman, łącznie zmieniany 1 raz.
"I fart in your general direction"
przede wszystkim jestem gadzeciarzemZiMny pisze:Jesteś fanatykiem tej gry
za nakladke WO:AoR $19.99 + podatek. za cala klawiature... nie pamietam - w sklepie komputronik.pl kosztuje 185 zl.ZiMny pisze:Ile dałeś za klawiaturę ??
Gadżeciarzem to jest każdy facet , więc nazywajmy rzeczy po imieniuprzede wszystkim jestem gadzeciarzem
Patrząc na tą klawiaturę , wnioskuje że jest przydatna , jak pojawi się coś takiego na allegro to zastanowię się nad zakupem. Skoro mowa o gadżetach , przy zakupie gry Red Alert , nie wiem w jaki sposób ale dostajemy czapeczkę Kozaka no bardziej żołnierza ZSRR , w każdym bądź razie czapeczka super wygląda + na 5 sekund , możemy zamienić się w misia grizzle
Pozdrawiam
Na 5 minut a nie na 5s. Dostałem taką czapeczkę, koleś kupił RA3 i miał kod do czapeczki, dostałem.
A co do gadżetów. Podkładka pod mysz (świetnie zrobiona, z czegoś takiego co niby przykleja ją do blatu, ale jednak nie). Komiks "Prelude to WAR". Książka z concept artami "The Art of WAR". Metalowa limitowana figurka Grumlok & Gazbag. Dla każdej z ras 2 dodatkowe tytuły. Dla każdej z ras dodatkowa twarz. Dodatkowe trofea. I to wszystko w edycji kolekcjonerskiej. Kto nie kupił niech żałuje.
A co do gadżetów. Podkładka pod mysz (świetnie zrobiona, z czegoś takiego co niby przykleja ją do blatu, ale jednak nie). Komiks "Prelude to WAR". Książka z concept artami "The Art of WAR". Metalowa limitowana figurka Grumlok & Gazbag. Dla każdej z ras 2 dodatkowe tytuły. Dla każdej z ras dodatkowa twarz. Dodatkowe trofea. I to wszystko w edycji kolekcjonerskiej. Kto nie kupił niech żałuje.
Widac ze kupiles wczesniej na potrzeby WOWa a teraz nakladke dolozyles beka
dead is dead
podobno to tylko zwykla iluzja ktora znika, gdy ktos postac zaatakuje...Artein pisze:Na 5 minut a nie na 5s. Dostałem taką czapeczkę, koleś kupił RA3 i miał kod do czapeczki, dostałem.
mamArtein pisze:A co do gadżetów. Podkładka pod mysz (świetnie zrobiona, z czegoś takiego co niby przykleja ją do blatu, ale jednak nie). Komiks "Prelude to WAR". Książka z concept artami "The Art of WAR". Metalowa limitowana figurka Grumlok & Gazbag. Dla każdej z ras 2 dodatkowe tytuły. Dla każdej z ras dodatkowa twarz. Dodatkowe trofea. I to wszystko w edycji kolekcjonerskiej. Kto nie kupił niech żałuje.
gre oddalem zonie - ja juz mialem postac zanim wpadla mi w lapy kolekcjonerka. zwlaszcza ksiazki sa super - naprawde dawno nie widzialem tak udanej kolekcjonerki...
a figurki to nawet dwie mam
nigdy nie skalalem sie WoWemdead pisze:Widac ze kupiles wczesniej na potrzeby WOWa
kupilem, bo jest rewelacyjna do szuterow i innych FPP/TPP.
Prawda. Na dobrą sprawę to do niczego ta czapeczka, tylko poszpanować czasami możnaSzaman pisze:podobno to tylko zwykla iluzja ktora znika, gdy ktos postac zaatakuje...Artein pisze:Na 5 minut a nie na 5s. Dostałem taką czapeczkę, koleś kupił RA3 i miał kod do czapeczki, dostałem.