Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
-
- "Nie jestem powergamerem"
Takie małe pytanie. Może już było, ale nie mam siły czytać 17 stron. Czy jeśli mam herosa z markiem of nurgle w oddziale bez mark od nurgle i
a) odział ma mniej niż 5 modeli i można trafić herosa
b) odział ma więcej niż 5 i herosa trafić się nie da
jak jest z -1 do shootingu?
a) odział ma mniej niż 5 modeli i można trafić herosa
b) odział ma więcej niż 5 i herosa trafić się nie da
jak jest z -1 do shootingu?
Banner of Wrath jest magic missilem, magic missile tylko we wroga, no can do...o.b-one pisze:Nie moga - ale mozna w nich z bannera przylozyc D6 S4
W opisie BoW jest napisane ze to dark lightning, dragony maja storm rage.
wiec jak?
Release the Przemcio!
ok dzieki.
jeszcze mam kilka pytan dot warshrina:
1. Czy gdy rzucam bonus na oddział w którym jest hero to bonus dziala tez na niego (tak jak przy smoku)? Jeśli tak to:
1a. Czy majac na herosie Favour of the gods moge modyfikowac efekt dla calego oddzialu (analogicznie do championa chosenow wg faq-a)?
1b. Czy jesli hero wyjdzie z oddzialu to w dalszym ciagu przysluguje mu bonus?
Jesli te pytania juz padly to sorry ale mimo to licze na odp.
jeszcze mam kilka pytan dot warshrina:
1. Czy gdy rzucam bonus na oddział w którym jest hero to bonus dziala tez na niego (tak jak przy smoku)? Jeśli tak to:
1a. Czy majac na herosie Favour of the gods moge modyfikowac efekt dla calego oddzialu (analogicznie do championa chosenow wg faq-a)?
1b. Czy jesli hero wyjdzie z oddzialu to w dalszym ciagu przysluguje mu bonus?
Jesli te pytania juz padly to sorry ale mimo to licze na odp.
Witam
W świecie wfb jestem totalnym noobem.
Moje pytanie. Jak się sprawuje Archaon w grach towarzyskich na 2k-2,5k? Ile mniej wiecej pts powinien kosztować zeby się opłacał? Czy da się robić grywalne armie do gier towarzyskich na:
SC
Chariotach, Knightach, Marauderach (konnych i pieszych), warriorach, houndach?
Powyzsze figsy bardzo mi się podobają, natomiast reszta chaous już nie tak bardzo (trole, ogry itd).
* gra towarzyska - średnio mocna armia prowadzona przez średniego gracza.
W świecie wfb jestem totalnym noobem.
Moje pytanie. Jak się sprawuje Archaon w grach towarzyskich na 2k-2,5k? Ile mniej wiecej pts powinien kosztować zeby się opłacał? Czy da się robić grywalne armie do gier towarzyskich na:
SC
Chariotach, Knightach, Marauderach (konnych i pieszych), warriorach, houndach?
Powyzsze figsy bardzo mi się podobają, natomiast reszta chaous już nie tak bardzo (trole, ogry itd).
* gra towarzyska - średnio mocna armia prowadzona przez średniego gracza.