17 I 2009 - 1000pts Imperium Gier
Nie bede sie zniżał do waszego poziomu, dzieci usłyszały tekst swojego mentora i się cieszą.
A ty raprot:
Primo
Zgiń, przepadnij w każdym razie oddal się
Secundo
Przyznaj się jak się do legionu dostałeś a potem o braniu po kule mów
A ty raprot:
Primo
Zgiń, przepadnij w każdym razie oddal się
Secundo
Przyznaj się jak się do legionu dostałeś a potem o braniu po kule mów
co z HE?
tak teoretycznie tylko pytam
jak dla nich wygląda tabelka?
nie to, ze mylse wpaść, nie, nie
tak teoretycznie tylko pytam

jak dla nich wygląda tabelka?
nie to, ze mylse wpaść, nie, nie

Charki drogi padawanie nie dość ze grasz orkami to jeszcze robią ci sie zakolaCharki pisze:Skaven ze szczurami przyjdzie, a mnie nie bedzie ;(.
A tak lubie z nim wygrywać w pierwszej bitwie

Mnie nie będzie bo się umówiłem z dziewczyną

Jak moja dziewczyna to przeczytała to powiedziała: "To w sumie dobrze że nie idziesz".Miszczu pisze:I małym druczkiem
Jak Skaven wygra robi wszystkim miecza po kule

Co do regulaminu - albo 1s+1R, albo 2S+0R. Tak chyba jest lepiej.
Spoko co sie odwlecze nie ucieczeArbaal pisze:Mnie nie będzie bo się umówiłem z dziewczyną![]()
Jak moja dziewczyna to przeczytała to powiedziała: "To w sumie dobrze że nie idziesz".Miszczu pisze:I małym druczkiem
Jak Skaven wygra robi wszystkim miecza po kule

Mnie to rybka. Ale może masz rację - niech będzie 0s 0-1r lub 0-2s 0r. Po temacie.
Regulamin na pierwszej stronie.
Idiotyzm takie zasady imo 1 special i 1 rare było ok bo takto trzeba armię zapychać na chama.
Btw mój brat też bedzie
Btw mój brat też bedzie
E tam Skaven marudzisz boś jest cieńki bolo.
To ograniczenia dopiero dodaje smaczku. Albo to albo to. I trzeba nieco pogłowić się. Albo wystawiamy coś duzego i dopychamy corami. Albo decydujemy sie na speciale.
Pierwszą rzpiskę uradowany ułozyłem.. i zorientowałem sie że mam 2 spec i rare. Teraz musiałem sie nauczyć grać corami w TK. A nie brać tylko musowe 2.
Rozpiski robi sie bajecznie. jednostki które dotychczas były ostatecznym wyborem staja sie potencjalna siłą armi
To ograniczenia dopiero dodaje smaczku. Albo to albo to. I trzeba nieco pogłowić się. Albo wystawiamy coś duzego i dopychamy corami. Albo decydujemy sie na speciale.
Pierwszą rzpiskę uradowany ułozyłem.. i zorientowałem sie że mam 2 spec i rare. Teraz musiałem sie nauczyć grać corami w TK. A nie brać tylko musowe 2.
Rozpiski robi sie bajecznie. jednostki które dotychczas były ostatecznym wyborem staja sie potencjalna siłą armi

Plewa jesteś i tyle nie trzeba sie uczyć trzeba cisnąć, pg mrok i te sprawy.
paly
jednak zostaje w krkaowie, jak nie zapije to będe
jak sloty u HE??
jednak zostaje w krkaowie, jak nie zapije to będe
jak sloty u HE??