Rozluźnienie i spinanie posladów 3.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
apropo tego chuja/hujaArghal pisze:Takie refleksje co do rozmowyPo pierwsze spokÓj... a jeżeli macie już kląć to przynajmniej po polsku ... nie huj tylko ->> chuj ...
obydwie wersje sa poprawne wg. slownika wulgaryzmów polskich
Ostatnio zmieniony 16 sty 2009, o 23:26 przez Arte, łącznie zmieniany 1 raz.
tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach

na wulgaryzmach to się zna, zaś na normalnym języku no ni (c)h*jaArte pisze:apropo tego chuja/hujaArghal pisze:Takie refleksje co do rozmowyPo pierwsze spokÓj... a jeżeli macie już kląć to przynajmniej po polsku ... nie huj tylko ->> chuj ...
oby dwie wersje sa poprawne wg. slownika wulgaryzmów polskich

Aukcja audi, super opis !
EDIT:
No to wklejam opis pojazdu:
EDIT:
No to wklejam opis pojazdu:
Opis pojazdu:
Witam serdecznie, mam na imie Joanna, agent francuskiej firmy ubezpieczeniowej. Mamy w sprzedazy szeroki wachlarz pojazdow, ktore chcemy zaczac sprzedawac na polskim rynku. Prosze o kontakt na tel +33 549 796 618; dla milych klientow w cene auta wliczono kolacje w moim towarzystwie a dla wybranych nawet sniadanko ( a jestem zgrabna blondynka,niezamezna)
Ostatnio zmieniony 17 sty 2009, o 16:15 przez MUKER, łącznie zmieniany 1 raz.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Oj czego to dziś nie zrobią by sprzedac auto w dobie kryzysu 
Wie kobieta jak zachęcic klientów

Wie kobieta jak zachęcic klientów

Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie

Hahahuauhahua zajebiste 
Ale kopiujcie takie rzeczy i w cytat na forum dawajcie, bo potem jak usuną aukcję to nie będzie wiadomo o co chodzi.

Ale kopiujcie takie rzeczy i w cytat na forum dawajcie, bo potem jak usuną aukcję to nie będzie wiadomo o co chodzi.
Bardziej od tego co oferuje ta kobieta w nocy kuje w oczy cena.21 000 to malo jak na 5 letnie i teoretycznie niewypadkowe audi A4.Niektorzy sprzedaja za tyle Peugoty206 z podobnym przebiegiem.
Nie jestem znawca wielkim aut ale ta cena jest dziwna szczegolnie jak sie poszuka innych ofert A4 podobnych rocznikowo.
Nie jestem znawca wielkim aut ale ta cena jest dziwna szczegolnie jak sie poszuka innych ofert A4 podobnych rocznikowo.
Auta na bank powypadkowe, nie nadające się do jeżdżenia we Francji, w Polsce posłużą jeszcze 20 lat....agent francuskiej firmy ubezpieczeniowej....
Może to nie za samochód, tylko za usługi agentaChory pisze:Bardziej od tego co oferuje ta kobieta w nocy kuje w oczy cena.21 000 to malo jak na 5 letnie i teoretycznie niewypadkowe audi A4.Niektorzy sprzedaja za tyle Peugoty206 z podobnym przebiegiem.

21k za A4 z takimi parametrami?
Wziąłbym właściwie od ręki, gdyby nie to, że diesel, niezbyt lubię Audi (świetnie wykonane, ale ultranudne w stylistyce wozy) i dziewczyna by mi żyć nie dała po zamiarze skorzystania z tego ogłoszenia
Chociaż jak Muker pisze, pewnie okazyjność ceny ma swoje niemiłe uzasadnienie.

Chociaż jak Muker pisze, pewnie okazyjność ceny ma swoje niemiłe uzasadnienie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
zaje****e 

putoa alasti avantoon! 

ta jest lepszaMUKER pisze:Zakazana reklama durexa, EPIC

http://www.youtube.com/watch?v=bizJWtJ0xXo&NR=1
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Banned? Tą kiedyś w telewizji widziałem i to nie raz, ale i tak jest ekstra

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny