witam
Mam takie pytanko czy ktoś zna tego jegomościa i może mi umożliwić jakiś kontakt najlepiej telefoniczny. Potrzebuje się z nim pilnie skontaktować a niestety nie odpowiada ani na gg ani na maila czy PW.Z góry dziękuje za pomoc.
Zapytanie o użytkownika Raptaparat
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Noooo coś dawno gwałtmaszina nie widziałem (a może czytałem ) .
-
- Kretozord
Zwykły chujek i tyle...Młynek pisze:No chyba się coś raptapratowi stało bo nie sądze żeby taki sznowany forumowicz i malarz się ulotnił tak nagle
Na szczęście kontakty z tym szanownym forumowiczem nie odbiły się na moim portfelu.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Have no fear, Rapta is here :]
Przepraszam wszystkich za brak kontaktu. Niestety odbily sie na was moje prywatne sprawy.
@ Kurka i Muk: W sytuacji z WE jedyne co moglem zrobic to zostawic wam figurki do sprzedazy. Przykro mi jesli nie zeszly po dobrej cenie. Mnie tez nikt nie zwroci poswieconego czasu, wiec rozumiem wasze rozzalenie. Defacto znalezlismy sie w bardzo podobnym polozeniu.
Przepraszam wszystkich za brak kontaktu. Niestety odbily sie na was moje prywatne sprawy.
@ Kurka i Muk: W sytuacji z WE jedyne co moglem zrobic to zostawic wam figurki do sprzedazy. Przykro mi jesli nie zeszly po dobrej cenie. Mnie tez nikt nie zwroci poswieconego czasu, wiec rozumiem wasze rozzalenie. Defacto znalezlismy sie w bardzo podobnym polozeniu.