Dyskusja o balancing patchu
Moderator: Barbarossa
dokladnie 

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Hej mam prośbę natury organizacyjnej.
Jakiś czas temu Jankiel pisał, że nowa wersja BP ma wyjść na dniach. Czy w opisie tematu zamiast "Dogs of war przegięte..." itd. mogłaby się pojawić data aktualnej wersji BP o której mówimy? Ułatwiłoby to mi i innym osobom, którym się nie chce czytać tony spamu orientację kiedy zaglądać na stronkę Barba i temat na forum, a kiedy omijać go z daleka. Dzięki.
Jakiś czas temu Jankiel pisał, że nowa wersja BP ma wyjść na dniach. Czy w opisie tematu zamiast "Dogs of war przegięte..." itd. mogłaby się pojawić data aktualnej wersji BP o której mówimy? Ułatwiłoby to mi i innym osobom, którym się nie chce czytać tony spamu orientację kiedy zaglądać na stronkę Barba i temat na forum, a kiedy omijać go z daleka. Dzięki.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Problem polega na tym, że aktualizacja wyjdzie, jak skończymy głsoowanie. Skończymy głosowanie, jak się co bardziej leniwi członkowie LS objawią. A to dlatego, że w paru kontrowersyjnych sprawach jest remis i ten jeden głos jest konieczny do rozstrzygnięcia sprawy. A w kilku kwestiach jest jeszcze w ogóle za mało głosów.
Więc niestety równie dobrze Wy możecie przewidzieć termin publikacji, co i ja
Więc niestety równie dobrze Wy możecie przewidzieć termin publikacji, co i ja

To wywal. Przecież to LL nas wybiera, sami się nie mozemy wywalać.
Nie mamy żadnych terminów na głosowanie - po to jest nas tylko 5, by praca sprawniej szła. Zresztą, wszystko jest do wgladu na LS.
Nie mamy żadnych terminów na głosowanie - po to jest nas tylko 5, by praca sprawniej szła. Zresztą, wszystko jest do wgladu na LS.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
no tak, ale wtedy jak pary członków się ociąga i nie wybudziła się jeszcze ze snu zimowego, to nie ma to jednak dobrego wpływu na pracę 
jeśli komuś nie podoba się obecny skład LS (który do kwietnia będzie), to można złożyć wniosek o odwołanie kogoś i powołanie kogoś innego na jego miejsce

jeśli komuś nie podoba się obecny skład LS (który do kwietnia będzie), to można złożyć wniosek o odwołanie kogoś i powołanie kogoś innego na jego miejsce
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Chciałbym zgłosić postulat jakiegoś ograniczenia w stosunku do przedmiotu Pendant of Khaeleth. Właśnie przejrzałem sobie zawartość BP i nic na jego temat nie ma. Tymczasem nie oszukujmy się, za 35 pkt gracz DE dostaje najbardziej przegięty ward save w całej grze.
Chciałbym zgłosić postulat jakiegoś ograniczenia w stosunku do przedmiotu Pendant of Khaeleth. Właśnie przejrzałem sobie zawartość BP i nic na jego temat nie ma. Tymczasem nie oszukujmy się, za 35 pkt gracz DE dostaje najbardziej przegięty ward save w całej grze.

wydaje Ci się. Ma wiele minusów.embir82 pisze:Chciałbym zgłosić postulat jakiegoś ograniczenia w stosunku do przedmiotu Pendant of Khaeleth. Właśnie przejrzałem sobie zawartość BP i nic na jego temat nie ma. Tymczasem nie oszukujmy się, za 35 pkt gracz DE dostaje najbardziej przegięty ward save w całej grze.
bp jest po to, zeby wyrownac armie, a nie przyciac. nie zapominaj o tym.
nie dajesz save'a 0-1+ temu kto ma pendanta?Koz@a pisze:Byle goblin Cie może pociąć z tym wardem:![]()
to o czym my tu rozmawiamy?
stad tez te wszystkie narzekania na de...bp jest po to, zeby wyrownac armie, a nie przyciac. nie zapominaj o tym.
no ja jakos nie widze zbytniej domniacji de na turniejach, tak jak to bylo w przypadku doch albo vc...
Z Danii niewiele widać 
DE są wygięte, ale inaczej niż demony czy VC. Nie cała armia, ale parę kombosów przekracza limity. Ale BG za 13 pkt to pomylka, biorąc pod uwagę, że są znacząco lepsi od white lionów i tańsi o 2 pkt.
Regenka z HvA za 35 to pomylka, hydra za 175 to pomylka, pendant to pomylka, hotek to pomylka, gwiazdki+manbane na assasinie, cauldron wbrew pozorom to też straszna rzecz. Dajesz takim BG KB i juz klocki kawalerii nie są problemem.
P.S. Nie mówię, że to trzeba obciąć, bo to nie moja kwestia. Zwracam tylko uwagę na wygięcia.

DE są wygięte, ale inaczej niż demony czy VC. Nie cała armia, ale parę kombosów przekracza limity. Ale BG za 13 pkt to pomylka, biorąc pod uwagę, że są znacząco lepsi od white lionów i tańsi o 2 pkt.
Regenka z HvA za 35 to pomylka, hydra za 175 to pomylka, pendant to pomylka, hotek to pomylka, gwiazdki+manbane na assasinie, cauldron wbrew pozorom to też straszna rzecz. Dajesz takim BG KB i juz klocki kawalerii nie są problemem.
P.S. Nie mówię, że to trzeba obciąć, bo to nie moja kwestia. Zwracam tylko uwagę na wygięcia.
Release the Przemcio!