Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
Bez sensu
Demony - furie w corach
DE - harpie w corach
WOC - snajperki na nurglach
Lizaki - kamyczki
Ciężkie czasy dla hierka
Demony - furie w corach
DE - harpie w corach
WOC - snajperki na nurglach
Lizaki - kamyczki
Ciężkie czasy dla hierka
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Broń Boże!No niestety od jakiś trzech tygodni oficjalna strona GZ jest nieczynna. Mam głęboką nadzieję, że to nie oznacza upadku tej firmy. Crying or Very sad
Co do nowych modeli to muszę przynać że są całkiem całkiem. Terki i Tiq Takq przeciętne, mają zupełne inne oblicze niż te 6 ed. Kroxy mi osobiście się podobają i pasują bardziej niż 6 ed. Temple, Stedzie, Razordony i Chakax - zajebiste.
U mnie Chakax bedzie chyba robil za zyklego Scar Veta bo jest wy... walony na maxa
Tic Tac Toe mi sie osobiscie bardzo podoba. Kupi sie go, wywali grejta z reki, da sztandar i bsb na terce jak znalazl
Tic Tac Toe mi sie osobiscie bardzo podoba. Kupi sie go, wywali grejta z reki, da sztandar i bsb na terce jak znalazl
-
- Wałkarz
To chyba jasne U kogo, nie?Lasti pisze:U mnie Chakax bedzie chyba robil za zyklego Scar Veta bo jest wy... walony na maxa
Mi się tam raczej wszystkie figsy podobają, no może terki mają za duże zęby ale nie narzekam
O gustach sie nie rozmawia. Jak dla mnie gadasz bzdury , bo ostatnimi czasy modele wypuszczane przez GW sa bardzo dobre.ensifer pisze:GW robi dziadostwo, aż smutno na to patrzeć.
Ciekawe jakby zrobiła taką figurkę GAMEZONE?
Tak sobie teraz patrze na tego terka i dochodze do wniosku ze jest dobrze dopakowany... spojrzcie na te włokna miesniowe na klatce . Musi miec dobre przyspieszenie. Jak sie wpierd@l@ ze zloty dwadziescia na budziku do lasu to strach pomyslec co sie dzieje z czaszka czlowieka po dostaniu hita kamieniem .
pozdro
pozdro
Puki co większość figsów w pytkę