Ogre Ironguts
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ogre Ironguts
Ostatnio dorwalem sporo czesci a ze ogry sa najlepszym przykladem gdzie mozna pokazac zbieranine smietnikowych czesci to przedstawie wam to co popelnilem. Konversji tu nie ma za duzo jedynie to przeszlifowane rece i zalepione greenstafem, doklejone pare czesci od umarlakow i to praktycznie tyle.
Zeby bylo jasne ten na srodku to muzyk a nie sztandarowy, machajac tym badylem mobilizuje kolesi do zebrania sie, a jak trzeba to i komu oko wybije
Calosc przentuje sie tak :
OGRE Ironguts - TK on cmon
Zeby bylo jasne ten na srodku to muzyk a nie sztandarowy, machajac tym badylem mobilizuje kolesi do zebrania sie, a jak trzeba to i komu oko wybije
Calosc przentuje sie tak :
OGRE Ironguts - TK on cmon
Prezentują się zacnie
Bardzo mi sie podobaja .Fajna skora i czerwone tarcze
Jedyna rzecz do ktorej moglbym sie przyczepic to te czesci od chariotow (to badziewie na brzuchach i sakwy ) .
Te tarcze na plecach wygladaja juz ok.
No i podstawki w pytke
p.s-jak zrobiles czerwony na tarczach ??? strasznie fajnie ci wyszedl
Bardzo mi sie podobaja .Fajna skora i czerwone tarcze
Jedyna rzecz do ktorej moglbym sie przyczepic to te czesci od chariotow (to badziewie na brzuchach i sakwy ) .
Te tarcze na plecach wygladaja juz ok.
No i podstawki w pytke
p.s-jak zrobiles czerwony na tarczach ??? strasznie fajnie ci wyszedl
Wielkie dzieki za uznanie. Konvertowanie bylo dosc szybkie ale z malwoanie to sie troche przeliczylem i zeszlo sporo czasu.
Czerwony- od czarnego przez red gore do red gora z golden yello a na koniec barzo rozwodnionym flesh washem. Ogolnie okolo 10-12 warst...
Czerwony- od czarnego przez red gore do red gora z golden yello a na koniec barzo rozwodnionym flesh washem. Ogolnie okolo 10-12 warst...
fajni ale jakos do siebie nie pasuja
gryza sie ztraszliwie kolory
gryza sie ztraszliwie kolory
Szczerze powiedziawszy te luki po prostu to kolejne fajne bitsy ktore m isie w TK podobaja dlatego przykleilem. Co do kolorystyki to m i bardzo odpowiada. Nie wiem czemu purpura , czerwny, zloty oraz szaroscie maja ze soba sie grysc. Sa to kolory wbrew pozora dosc zlizone do siebie a w calsoci wychodzi to takei troche cukierokowe.
Kolejne ogry jakie prawdopodbnie tu zaprezentuje beda z broniami od giganta a przynajmniej chcialbym zeby sie znalazly. Mam juz pomalowanych 2.4 z 5 wiec to jeszcze daleko idace plany.
Mam 5 armi wliczajac w to 40k i nie mam zcasu tewgo wszytkiego malwoac a nad kilkoma figsami spedzam grobe godziny...
Kolejne ogry jakie prawdopodbnie tu zaprezentuje beda z broniami od giganta a przynajmniej chcialbym zeby sie znalazly. Mam juz pomalowanych 2.4 z 5 wiec to jeszcze daleko idace plany.
Mam 5 armi wliczajac w to 40k i nie mam zcasu tewgo wszytkiego malwoac a nad kilkoma figsami spedzam grobe godziny...
Jak pomysle o ograch do TK to od razu nasówaja mi sie bydlaki z bronia od uszatek
pomysl o tym bo moga wygladc super
Myslalem tylko ze ciezko taka bron zalatwic; Co prawda chialem zrobic takei dlugie kosy co mi sie udalo - czyli najmniejszym kosztem uzyskac drogi odzialszczurek pisze:Jak pomysle o ograch do TK to od razu nasówaja mi sie bydlaki z bronia od uszatek
Te uszabki moga naprawde dawac rade.. tylk osaemu nie chce mi sie tyle rzezbic w GS ...
Mam juz 4 odzialy irongatow i jeszcze niewykorzystalem oryginalnych broni od nich...
@Misiek
To troche pokombinuj jak bym mial aparat to bym zarzucil bron do mojego drugiego (budowanego od zera) gigant albo kose do konwersji drychy ....
Bron ktora zrobilem dla drychy jest troche podobna do tej (bez tego zlotego locznika )
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=P34045&sid=0e61a686
Do wykonania polecam plastik z Movement Trays (dobrze sie tnie szlifuje )
z ksztaltem mozesz pokombinowac ,mysle ,ze mozna naprawde fajne kosy im zrobic
To troche pokombinuj jak bym mial aparat to bym zarzucil bron do mojego drugiego (budowanego od zera) gigant albo kose do konwersji drychy ....
Bron ktora zrobilem dla drychy jest troche podobna do tej (bez tego zlotego locznika )
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=P34045&sid=0e61a686
Do wykonania polecam plastik z Movement Trays (dobrze sie tnie szlifuje )
z ksztaltem mozesz pokombinowac ,mysle ,ze mozna naprawde fajne kosy im zrobic