Chaośniczy smok
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Na nowych fotkach elementy wnętrzności moga wydawac sie fioletowe, ale to przez lampe w telefonie (w realu sa czerwone). A propos poprzedniego posta- nie umiem jeszcze jakos pieknie malowac kosci Z paseczkami by wajnie wygladaly. Ktos mi moze na pw powiedziec jak to zrobic?
- Chaoschild
- Chuck Norris
Czy to jest drybrush przypadeczkiem zastosowany?? Bo jesli tak to nedza, jakos niemoge dojrzec cholera przez te zdjecia.
Podstawke zapodaj bo bez niej to jak bez jaj normalnie
Podstawke zapodaj bo bez niej to jak bez jaj normalnie
Nalejcie mu wódki! Ten post aż sie prosi o wydzielenie do własnego tematu w forum o poradach malarskichTroyan pisze:Model pewnie pomalowany lepiej niż wygląda. Dam Ci kilka wskazówek jak zrobić dobre zdjęcie:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Chaoschild
- Chuck Norris
Ziemal kurde chodzi mi o to ze tak czy siak jest kiepski, poza tym na tak duzym modelu zastosowac drybrush to istne harakiri
Podstawka mogla by podniesc klase modelu, albo lepsze zdjecie, bo za dobre niestety nie sa, albo to moj kuna laptop szwankuje
Podstawka mogla by podniesc klase modelu, albo lepsze zdjecie, bo za dobre niestety nie sa, albo to moj kuna laptop szwankuje
Teraz przynajmniej widać, jakie ma kolory. Ale i tak fotki cienkie Na żywo smoczek jest bardzo fajny, tu niestety marnie wygląda. Chłopaki musicie sie ustawić na jakimś turnieju i looknąć Szkoda że szansę na DMP przeoczyliście Ale co się odwlecze..
Pozdr!
Pozdr!
Zdaleka np: na polu bitwy bedzie prezentowac sie dosc dobrze ale z bliska widac niedociagniecia w malowaniu .
Mi sie akurat kolorystycznie zielony bardzo podoba (ten kodeksowy schemat malowani jakos do mnie nie przemawia - w koncu w normalnej bitwie jest to zazwyczaj zwykly chaos smok ,a nie pierwszy smok chaosu -Galrauch)
Mi sie akurat kolorystycznie zielony bardzo podoba (ten kodeksowy schemat malowani jakos do mnie nie przemawia - w koncu w normalnej bitwie jest to zazwyczaj zwykly chaos smok ,a nie pierwszy smok chaosu -Galrauch)
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Spoko malowanie i nie technika,a efekt końcowy się liczy. Ja bym chciał,żeby każdy przeciwnik na masterach miał na takim poziomie pomalowaną armię:)
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne