Lubelski Koziołek - MASTER w Lublinie 14-15. 03. 2009.
gdzie znajduje sie ten ciag? w nieskonczonosciSupeł pisze:priest czaruje- nie można 2 magów i jego
bohater nie mag nie może mieć bounda - było w poprzednim zapisie ale uciekło przy tych kosmetycznych zmianach
jak pisał MALAL - Jeden hero nieczarujący i bez boundspella.
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
z tego zapisu z booka DE biorą się moje wątpliwości. Właściwie na upartego możnaby potraktować takiego Assassina jak horrory jeśli chodzi o zajmowanie slota "mag"... Dlatego prosiłbym by organizator jasno się do moich wątpliwości ustosunkował, a nie poprzez analogię do innych rzeczy...Assassins are characters but do not fill any character or Core selections in your army
pozdro
"Assassins are characters..."
lepiej teraz odpowiadać, niż potem rozpy kazać zmieniaćqlpin pisze:dobitny cytat
ale jak tak chłopaki będziecie co 2 godziny odpowiadać na każdą głupotę to jeszcze przed marcem zrobicie 50 stron tematu...
jako że assasin jest charakterem tak czy siak, nie może mieć boundspella
Bohater czarujący bohaterowi czarującemu nierówny. Więc tak trochę niefortunny zapisek na ten temat.
Co do Perły - czy jak oddział ma już AP, to dostaje bonus i AP -2 ?? Chodzi mi o jakieś przedmioty jak sztandary, które tę zdolność dają, ale też również umiejętności specjalne niektórych oddziałów.
Co do Perły - czy jak oddział ma już AP, to dostaje bonus i AP -2 ?? Chodzi mi o jakieś przedmioty jak sztandary, które tę zdolność dają, ale też również umiejętności specjalne niektórych oddziałów.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
bez dodatkowych obostrzeń - tylko to co w BP jesttrikk pisze:Czy forbidden lore, master of sorcery i seerstaff zjadaja kosci powera z limitu?
bez przesady - zasada jest jedna. tak jak poisony czy killing blowy się nie kumulujeScimitar pisze:Co do Perły - czy jak oddział ma już AP, to dostaje bonus i AP -2 ?? Chodzi mi o jakieś przedmioty jak sztandary, które tę zdolność dają, ale też również umiejętności specjalne niektórych oddziałów.
Rozumiem,ze assassin bez boundspell'a nie liczy sie do limitu 3 charakterow, ale z boundspellem juz tak...Bo boundspell brac moze...Majac takiego assassina gracz DE bedzie mogl wziac juz tylko jednego czarujacego charaktera. Zgadza sie?jako że assasin jest charakterem tak czy siak, nie może mieć boundspella
ja nie wiem czy to ja jestem głupi czy... sprawa jasna - możesz mieć jakich chcesz charakterów - z czego tylko 2 może być magami lub posiadać bound spelle
i co tu więcej tłumaczyć?
@trick - oczywiście +2 - koziołek działa jak sztandar (zdobywanie-porzucanie etc.) ale nim nie jest czyli można uznać, że traktuje się +1CR jako zdolność/umiejętność oddziału
co tam jeszcze chcecie się dowiedzieć?
i co tu więcej tłumaczyć?
@trick - oczywiście +2 - koziołek działa jak sztandar (zdobywanie-porzucanie etc.) ale nim nie jest czyli można uznać, że traktuje się +1CR jako zdolność/umiejętność oddziału
co tam jeszcze chcecie się dowiedzieć?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
czy masz dziewczyne
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
jaki jest sens życia?
to akurat proste pytanie :
przyjezdzanie na mastery i inne turnieje do Lublina!
przyjezdzanie na mastery i inne turnieje do Lublina!