witam co sadzicie o tej rozpie
Warrior Prist -icon magnusa,enchanted shild,biting blade
Mag-2 scroll
core;
10 kusz detka 5 strzelcow
10 kusz detka 5 strzelcow
6 rycerzy FCG
9 rycerzy FCG war baner
special:
5 pistolierow-muzyk
cannon
cannon
rare:
czolg
rozpa jest na turniej do bielska wychodzi dokladnie na 1555:D
empire 1555
Wolałbym raczej dać zamiast strzelców coś innego, to 80 pkt, można by zrezygnować z jednego rycerza z 9 do 8 i wrzucić 10 biczowników. Masz priesta to idą w cory.10 już coś tam przytrzyma przynajmniej na 1 turę.
W sumie i ta rozpa jest fajna, ale to tylko moje małe rady![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
W sumie i ta rozpa jest fajna, ale to tylko moje małe rady
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
e tam... 5 w kongaline z czempionem też wszystko przetrzymaWolałbym raczej dać zamiast strzelców coś innego, to 80 pkt, można by zrezygnować z jednego rycerza z 9 do 8 i wrzucić 10 biczowników. Masz priesta to idą w cory.10 już coś tam przytrzyma przynajmniej na 1 turę.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
5 flagusiów Conga line czyli zboczona zagrywka powergamerów zupełnie sprzeczna z duchem gry mimo że legalna wg zasad.
Ta ciucha szaleńców wytrzymuje góra 2 tury ...przyjmijmy że wróg wpadł w swojej turze zabił proroka w naszej zabija flagelantów ot i całe blakniecie dla niektórych dużo dla mnie stanowczo za mało w swojej kolejnej już musimy stękać co dalej..jestem zwolennikiem 3x6 flagellantów ci wytrwają dłużnej a 180 pkt to nie majątek w obliczy np działa które kosztuje 100 i czasem nic nie ustrzeli
![Obrazek](http://i.imgur.com/KrQ2BFz.jpg)
Pozdro![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dobra, nie mówię nic więcej, bo na imperium się mało znam.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A zagrywka legalna, ale racja, kompletnie bez ducha i zwykłej chęci zabawy - pg...
Pozdro
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
eee kurde myslalem ze cos o rozpisce powiecie:D a tu wdzie ze sie dyskusja o flagelantach rozkrecila;d flagusie sa fajni ale tak przynajmniej z 20
zeby miec klocek nie lubie tez stosowania tego myku 5 z czempionem ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)