ha! wiedziałem że śpisz na turniejachDispell pisze:środek najlepiej bo inaczej po turnieju się obudzę i do lekcji;(
a tego bym raczej nie chciał <lol2>
Kiełbasy w Lublinie - spotkania w MDK nr 2 i nie tylko
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Hmm...z tą niemożnością grania w MDKu to nieprawda....w tę sobotę graliśmy i panowie z klubu nie robili żadnych problemów a nawet miło sobie z nami pogadali nic nie mówili, że nie można grać....no fakt terenów nie ma ...ale tereny można od biedy przytargać ze sobą....[/quote]
- Shakin' Dudi
- Masakrator
jeju, może w tą sobote uda mi się przytargać z figsami 
-
wujcio pogodyn
- Wałkarz
Tereny będące w Mdku były własnością Rubieży wschodniej i na polecenie pani Dyrektor musiałem je zabrać , bo jej zajmowały miejsce i tu nie było dyskusji...Dr Crane pisze:Chyba o to chodzi tylko, że terenów nie ma..... Pogodyn je zabrał , ale grać można, stoły są , miejsce jest i nikt nie mówił, że nie można grać.
Odnośnie grania - przekazałem co mi dyrektorka mówiła , a mówiła że grać nie można... , jeżeli zmieniła zdanie to tym bardziej się ciesze.
Odnośnie stołów - zostały tam nasze blaty 12 sztuk , reszta blatów jest chłopaków od 40ki , maja je zabrać ( albo już zabrali) w najbliższym czasie , no chyba , że dyrektorka znowu zmieniła zdanie.
Panowie ja juz nie dyskutuje z władzami Mdku - widzicie sami jak to wygląda , dziś tak jutro inaczej..., jeżeli chcecie grać w soboty ustalajcie to indywidualnie , stoły będą do dyspozycji , terenów nie damy bo dyrektorka sie irytuje , że jej miejsce zajmuja , no chyba , że już się nie irytuje - ale nie mam pewności , że za tydzień znowu nie zmieni zdania...
Obiecanej szafki na tereny też nie dostaliśmy...
Jeżeli chodzi o turniej niech sie ktoś do mnie zgłosi na gg , tylko już z ustalona datą , to zaklepie miejsce i opiekuna.
Zróbcie to proszę w miare szybko , o grafik z tego co mówili maja napięty.
Generalnie proszę o znaki na gg , rzadko tu zaglądam...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
dr Crane, ja możliwe wezme armie na 1650 pozdro
- Shakin' Dudi
- Masakrator
w najbliższe 2 soboty nie będzie mnie w soboty w MDKu raczej