nie cala magia (np. hand of dust nie jest) ale ogolnie takSlanesH pisze:troche bieda myslalem ze ten ward tez na magie dziala
chociarz w sumie magic missle itp to nie przypadkiem ranged attack?
Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
3 WS da sie mu wybaczyc przez te D3 woudnow, 7 sily i nie bycie LT I nie zjadanie slota
Sex, ironia?
Bardzo nie powiedzialbym , Mocna ze sporymi mozliwosciami - owszem.
Czy ja wiem czy bardzo dobra. Na pewno nie takie samograje jak demony czy vc Lizakami zawsze trzeba było umieć grać, żeby coś ugrać i to się specjalnie nie zmieni, bo nie mamy jakiegoś specjalnego bysiora ktory wpada i zabija wiekszosc rzeczy jak BT czy takich jednostek niebrejkowalnych z duzą ilością ataków z S5 WS5, MR3 i wardem
pozdro
pozdro
no i na przykład ( ja przynajmniej) ciągle nie wiem jak zabić smoka, czy BT(poza zapluciem masą skinków , co mi słabo wychodzi bo dziady są odrobine za szybkie:P) dobra jak zabić to bym nawet wiedział ( dojechać lordem na Carnim tyko jak go tam teraz dostarczyć (był baner na kawalerii ale zabrali i dali badziewie) bo jak to smok czy BT w karniego zaszarżuje to tylko trzeba będzie resztki z biedaka zbierać.
nie po prostu sie ciesze ze lizaki dalej beda mocne a tak na prawde nie bede musial duzo zmieniac swojej slannowej rozpiskiLasti pisze:Sex, ironia?
ziemko VC i DL to jest po prostu nieporozumienie a lizzie DE czy 6 ed szczury to bardzo mocne armieZiemko pisze:Bardzo nie powiedzialbym , Mocna ze sporymi mozliwosciami - owszem.
Przynajmniej ja to tak widze
Ja sie modle zeby monster truckowa rozpa byla mocna Lubie bezposrednie rozwiązania
-
- Wałkarz
jakbym słyszał siebie tylko niestety taka rozpa kosztuje 4 bańki co najmniej i to mi się nie uśmiecha ale pożyjemy, zobaczymyLasti pisze:Ja sie modle zeby monster truckowa rozpa byla mocna Lubie bezposrednie rozwiązania
A ile kosztuje nie monster truckowa rozpa?
Monstertruck bedzie lepszy niz był. Choćby dlatego że więcej możliwości złożenia, stubborn mają stedzie na Ld6 a nie 5, carnuś lepszy, lepsza ochrona magiczna (engine tez do monster trucka mozna zaliczyc , a wardzik sie przyda na nasze kaszalotki)
pozdro
Monstertruck bedzie lepszy niz był. Choćby dlatego że więcej możliwości złożenia, stubborn mają stedzie na Ld6 a nie 5, carnuś lepszy, lepsza ochrona magiczna (engine tez do monster trucka mozna zaliczyc , a wardzik sie przyda na nasze kaszalotki)
pozdro
4 bańki jaki 4000 pkt czy 400 zł?
Nie wiem jak bede gral , ale juz sobie zamowilem w pewnym netowym sklepie jak tylko dojdzie kodeks , stedzia , 20 TG , 24 skinki (mam duzo , ale jak na kohortach zaczne grac to bedzie jeszcze wiecej potrzeba). Potem na drugi rzut pojda razordony i herosi nowi (z tego co slyszalem to bsb ma byc podobno direct sale