Zwierzeta graczy lizardmenskich
Moderator: Ziemko
Dawid: Mój jak na samca też żył długo całkiem Wystarczająco długo żeby mnie rozkochać w tych owadach, w połowie lutego kupuje kilka sztuk Popa spurca Bardzo ciekawy mantis
Saurus: No to dość ruchliwy kędzior Ci się trafił Które to L? Mój Vagans już 3 tygodnie siedzi pod ziemią bez jedzenia ale prawdopodobnie wyliniał wczoraj na L4 Niedługo przeprowadzę go do innego domku to może zrobię foty i też się tu pochwale Fajnie że nawet wśród battlowców znajdują się ludzie którzy podzielają moje drugie zainteresowanie Saurus z Lublina może jesteś? (nie wiem skąd to pytanie ).
Pozdrawiam!
Saurus: No to dość ruchliwy kędzior Ci się trafił Które to L? Mój Vagans już 3 tygodnie siedzi pod ziemią bez jedzenia ale prawdopodobnie wyliniał wczoraj na L4 Niedługo przeprowadzę go do innego domku to może zrobię foty i też się tu pochwale Fajnie że nawet wśród battlowców znajdują się ludzie którzy podzielają moje drugie zainteresowanie Saurus z Lublina może jesteś? (nie wiem skąd to pytanie ).
Pozdrawiam!
Ten filmik jest sprzed pol roku teraz jest duzo duzo duzo wiekszy spokojnie moge wpuscic mu do terta myszke (i chyba tak zrobie zeby go wzmocnic )
Chyba bedzie Legion na turnieju w Lublinie wiec mogl bym sobie od ciebie odkupic jakies (twojej hodowli) modlichy
Chyba bedzie Legion na turnieju w Lublinie wiec mogl bym sobie od ciebie odkupic jakies (twojej hodowli) modlichy
ooo ukochany temat
ja choduje prawie wszystkie dosc popularne owady (patyczaki straszyki modliszki i robaki karmowe)
i pare pajakow
udalo mi sie rozmnozyc modlichy (wykluly sie z kokonu
zlorzonego przez samiczke)
a jesli chodzi o Biofila to bez komentarza specjalnie do kraka jechalem z Rzeszowa by modliszki pytalem sie k.... na mailu czy sa mowili tak na 100% ba oczywiscie nie bylo mialem ochote podpalic ten sklep ale niestety nie mialem zapalek
ja choduje prawie wszystkie dosc popularne owady (patyczaki straszyki modliszki i robaki karmowe)
i pare pajakow
udalo mi sie rozmnozyc modlichy (wykluly sie z kokonu
zlorzonego przez samiczke)
a jesli chodzi o Biofila to bez komentarza specjalnie do kraka jechalem z Rzeszowa by modliszki pytalem sie k.... na mailu czy sa mowili tak na 100% ba oczywiscie nie bylo mialem ochote podpalic ten sklep ale niestety nie mialem zapalek
-
- "Nie jestem powergamerem"
jak by ktoś był zainteresowany to mam szynszylę do sprzedania, tez zajebista
"Cięzka noc, co? ... pół miliarda się wymknęło..."
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
ee kurczak z rozna taniej wyjdzie ]:->
ja moge z checia zakupic jakies zbedne modlichy najlepiej ponad l6 ale nie imago
albo jakies ptaszniki raczej nie jadowite bo mam cholerne uczulenie
ja moge z checia zakupic jakies zbedne modlichy najlepiej ponad l6 ale nie imago
albo jakies ptaszniki raczej nie jadowite bo mam cholerne uczulenie
a wiem ktora ta co potrafi tak ugrysc ze dziure masz na 2cm gleboka ]:->
jak ejst dorosla
aq ja nie napisam nie jadowitych tylko w miare nie jadowitych co znaczy ze brahypelmy itp sie nadaja
jak ejst dorosla
aq ja nie napisam nie jadowitych tylko w miare nie jadowitych co znaczy ze brahypelmy itp sie nadaja
A ja chciałbym mieć wężyka albo gekona. Niestety moja mama mówi że jak będę miał swoje mieszkanie to wtedy będę mógł mieć węża( choć gekona chyba mógłbym mieć).
Mój kumpel ma gekona lamparciego [gra krasnalami], nigdy nie moge załapać się na pore karmienia.
A jak już to wziąbym geka prędzej na salke niż slana.
Wicie moża gdzie mógłbym kupić geka gdzieś w okolicy Gdyni?
Mój kumpel ma gekona lamparciego [gra krasnalami], nigdy nie moge załapać się na pore karmienia.
A jak już to wziąbym geka prędzej na salke niż slana.
Wicie moża gdzie mógłbym kupić geka gdzieś w okolicy Gdyni?
Ja tam mam jamnika, bardzo ładnie łamie figurki, na szczęście od dawna mi o tym nie przypomina
moja glodzilla ;] nie nastarczam ze świerszczami i szarańcza , lepsza ta agamka od waszych gekonów ;]
http://img207.imageshack.us/my.php?imag ... zurxl5.jpg
http://img207.imageshack.us/my.php?imag ... zurxl5.jpg
Brodata nie brodata, ja w najblizszym czasie kupuje Pytona Królewskiego To jest MOC