24.01 Imperium Gier - 1650p.
24.01 Imperium Gier - 1650p.
Tak jak w temacie.
Zasady kompozycji jak na Lubelskim Koziołku.
Start o 10:00.
Imperium Gier
Kraków, Dietla 45
Zapisani uczestnicy:
1.Kriss - WE
2.Cinek - WoCh
3.Raptor - DE
4.Butan - Vampire
5.Sławek - HE?
6.R2D2 - DE?
7.Skaven
8.Bober
9. Charki
10. Oskar
11. Miszczu TK
12. Arte - Imperium
Kto jeszcze?
Zasady kompozycji jak na Lubelskim Koziołku.
Start o 10:00.
Imperium Gier
Kraków, Dietla 45
Zapisani uczestnicy:
1.Kriss - WE
2.Cinek - WoCh
3.Raptor - DE
4.Butan - Vampire
5.Sławek - HE?
6.R2D2 - DE?
7.Skaven
8.Bober
9. Charki
10. Oskar
11. Miszczu TK
12. Arte - Imperium
Kto jeszcze?
Ostatnio zmieniony 23 sty 2009, o 08:24 przez MJT, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój brat z WE bedzie tylko potrzebne są nam z 2 paki driad, ktoś moze ma?
nie wiem czy pojade na narty... a z taka pogoda to chyba nie pojadeSauruS PoweR pisze:jeju to po cholere was dopisywac?Arte pisze:mozesz mnie dopisac, ale sam nie wiem czy bede
marudzicie jak stare baby...
tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach
Skaven - U can count on me
Wystawiam tylko jedne. Potrzebuje za to 3-4 tancerzy, względem krzepkich chłopaków na małych podstawkach - będzie ktoś tak miły? 
Arte - tekst możecie mnie wpisać, ale nie wiem czy będę miażdży...
Arte - tekst możecie mnie wpisać, ale nie wiem czy będę miażdży...
Boberova nie będzie, a doopy przyniosę 
Cóż za szydera z samego rana 
Turniej bardzo spoko, wpadło 8 osób, a do samego końca pięć z nich miało szanse na zwycięstwo w turnieju. Najlepszy okazał się Butan (VC), który zdobył 40pkt (15 na Skavenie grającym lizakami, 10 na mnie, 15 na Raptorze DE), o małe punkty wyprzedził Skavena (5 z Butanem, 20 z bratem WE, 15 z Oskarem HE) i mnie (13 z małym Skavenem, 10 z Butanem i 16 z Charkim OiG). Nieco z tyłu prowadzący po dwóch bitwach Oskar i Raptor (obaj przed trzecią bitwą mieli 28pkt i obaj przegrali 5-15), dalej Cinek (23pkt), Charki (20) i Tomek (14). Wielkie dzięki za grę i przybycie!
Bitwy ze skavenem to trauma , on ma więcej szczęścia niż rozumu , ale co ja wam tu pisze sami wiecie
Cztery breje na dwóch pałach ....Huanci na 5 + , zero kombatów przepchanych - totalna padaka . Kto Widział Ten Wie
Cztery breje na dwóch pałach ....Huanci na 5 + , zero kombatów przepchanych - totalna padaka . Kto Widział Ten Wie
Beka na maxa
Farta wcale nie miałem, to że skinki ze scarem 3 tury trzymają sword masterów z bsb to nie znaczy że mam farta wcale
A co do hłanczi to się koksy spięły bo wiedziały ze jak nie dobiegna to bezie ich ostatnia tura 
Oskar - źle to wszystko rozkminiłeś po prostu
A co do tego, że Skavena kostki kochają...cóż idąc za przysłowiem, kiedy znajdzie sobie laskę to przestaną 
To przez ten szalik. Naładowany jest pozytywną energią
Kamil widział jak pocierałem o niego kostki a potem pach i dwie pałki i walczymy dalej