Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
A mnie się to nie podoba. Po pierwsze na ostatnim z serii obrazków widać przy zbliżeniu, że rozjaśnienie to jedna, chamsko pociągnięta krecha. Po drugie obstaję przy swojej koncepcji, że armia - mimo "dark" w nazwie - powinna być kolorowa i jasna, żeby się odznaczała na stole.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Ta armia też będzie bardzo fajnie wyglądać na stole, a to za sprawą współgrających kolorów i dobrze dobranych podstawek. Przecież nie musi być żółto - różowa żeby się wyróżniać.
Ostatni obrazek z serii to harpie, nie ma tam zbliżenia. Jeżeli zaś brać pod uwagę tylko pierwszy post to tam zbliżenie jest dość spore i nie jest to jedna kreska, a co najmniej dwie. Ważne jest to, że z odległości 'stołowej' wygląda to na fajnie rozjaśnione. Żeby w całej armii zrobić płynne, kontrastowe przejścia trzeba by być masochistą
Tutaj należy jednak oceniać całokształt, a nie pojedyncze elementy.
Jak dla mnie armia zapowiada się bardzo miodnie, w sumie przypomina mi trochę kiedyś publikowaną w WD armię Scotta Goldsteina.
Ostatni obrazek z serii to harpie, nie ma tam zbliżenia. Jeżeli zaś brać pod uwagę tylko pierwszy post to tam zbliżenie jest dość spore i nie jest to jedna kreska, a co najmniej dwie. Ważne jest to, że z odległości 'stołowej' wygląda to na fajnie rozjaśnione. Żeby w całej armii zrobić płynne, kontrastowe przejścia trzeba by być masochistą

Jak dla mnie armia zapowiada się bardzo miodnie, w sumie przypomina mi trochę kiedyś publikowaną w WD armię Scotta Goldsteina.
Jestem pod wielkim wrażeniem tego:

bardzo możliwe że podobnie będę robił 3ci oddział harpie - bo moim zdaniem pomysł jest wyśmienity
ale szczególnie spodobal mi sie ten oddział:

tak bardzo, ze chce sobie kupić staro-ed metalowych spearmenów - wygladaja tak ustawione i pomalowane rewelacyjnie

bardzo możliwe że podobnie będę robił 3ci oddział harpie - bo moim zdaniem pomysł jest wyśmienity
ale szczególnie spodobal mi sie ten oddział:

tak bardzo, ze chce sobie kupić staro-ed metalowych spearmenów - wygladaja tak ustawione i pomalowane rewelacyjnie
Ja bym stawiał na bretońskie pegazy
trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację
http://www.shop.microartstudio.com/feat ... p-176.html
edit: Racja, na pierwszy rzut oka podobne, jednak to nie te.
A figurki genialne...
edit: Racja, na pierwszy rzut oka podobne, jednak to nie te.

A figurki genialne...
Ostatnio zmieniony 24 sty 2009, o 13:22 przez Piotras, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- Corvus Albus
- Kretozord
PANOWIE JEST STARY KOCIOL DO NABYCIA ~!!!!
http://allegro.pl/item537743925_spojrz_ ... nikat.html
ja niestety dzisiaj kupilem telewizor i konsole i niestety musze dac wam znac
http://allegro.pl/item537743925_spojrz_ ... nikat.html
ja niestety dzisiaj kupilem telewizor i konsole i niestety musze dac wam znac

nie obrazcie sie-ale jak dla mnie to szpetota.jesli kupic,to tylko z "sentymentu" do starych figsów lub kolekcjonersko...
ps.wie ktos moze skads kiedy mniej wiecej beda nowe harpie,DRi,smoczek,rydwan i Malekith-bo tych figurek jeszcze nowych brakuje...
ps.wie ktos moze skads kiedy mniej wiecej beda nowe harpie,DRi,smoczek,rydwan i Malekith-bo tych figurek jeszcze nowych brakuje...
- Corvus Albus
- Kretozord
Mniej więcej przeglądaj strare tematy to znajdziesz