Zgoda WS 3, lecz jednak mają 4 T i 4+ AS. Wiadomo że jak wejdzie w nich jakaś mega kawa czy cuś to może być gorzej, lecz uważam ,że ten oddział jest ostro rzeźnickiSauruS PoweR pisze:dodaj do tego WS 3 i stratę potencjalnych saurich kiedy ktoś nam się wdoopia w ten kloc...ensifer pisze:Toż to jest 21 ataków z siłą 4.
Hmmm trzeba przyznać, że robi wrażenie
pzdr
Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
Pewnie widzieliscie juz:
jak wpada w nas jazda z sila 6 to 4t nie robi roznicy tak samo jesli wpada w nas jazda z 5 s ale dwoma atakamiensifer pisze:Zgoda WS 3, lecz jednak mają 4 T i 4+ AS. Wiadomo że jak wejdzie w nich jakaś mega kawa czy cuś to może być gorzej, lecz uważam ,że ten oddział jest ostro rzeźnickiSauruS PoweR pisze:dodaj do tego WS 3 i stratę potencjalnych saurich kiedy ktoś nam się wdoopia w ten kloc...ensifer pisze:Toż to jest 21 ataków z siłą 4.
Hmmm trzeba przyznać, że robi wrażenie
pzdr
Jest imp ktore ma kave przy szarzy z sila 5 i 1 atakiem a potem zalosne 3 sily
Ale pamietajcie ze sa jeszcze KONNI GRASANCI CHAOSU Czuje do nich respekt...
Ale pamietajcie ze sa jeszcze KONNI GRASANCI CHAOSU Czuje do nich respekt...
Ja się zgadzam z SauruS PoweR może klocek z tyloma atakami wygląda fajnie ale niestety większość armii ma odpowiednia kawalerie aby go zamieść a wprawiony gracz nie zaatakuje jednym odziałem takiego klocka. A jak gramy przeciwko defensom to z M4 nadaj jest zbyt wolno takie jest moje zdanie.
Pamietaj że mamy +5 warda z engina.
Można jeszcze zadać takie pytanie: " co wytrzyma atak z siłą 6 ? "SauruS PoweR pisze:jak wpada w nas jazda z sila 6 to 4t nie robi roznicy tak samo jesli wpada w nas jazda z 5 s ale dwoma atakamiensifer pisze:Zgoda WS 3, lecz jednak mają 4 T i 4+ AS. Wiadomo że jak wejdzie w nich jakaś mega kawa czy cuś to może być gorzej, lecz uważam ,że ten oddział jest ostro rzeźnickiSauruS PoweR pisze: dodaj do tego WS 3 i stratę potencjalnych saurich kiedy ktoś nam się wdoopia w ten kloc...
pzdr
Chaos warriorzy majacy +2 save w walce.
-
- Mudżahedin
I tak nic nie przebije potegi skinkow w kohorcie* czyli klocka , ktorego od frontu przepychaja skaven slavy i gobliny
* jak sie nie wezmie kroxow
* jak sie nie wezmie kroxow
-
- Mudżahedin
To taniej by bylo wziac temple guard
BTW czy temple guardzi sa w oddzialach od 5 czy od 10 ?
BTW czy temple guardzi sa w oddzialach od 5 czy od 10 ?