Ogryny plastiki
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ogryny plastiki
Chwaliłem się szeroko i daleko, że ogryny skręcam.
Żeby nie być chwalipiętą bezpodstawnym rzucam je poniżej:
Żeby nie być chwalipiętą bezpodstawnym rzucam je poniżej:
Ostatnio zmieniony 12 mar 2007, o 18:23 przez Schtrasny, łącznie zmieniany 2 razy.
Może są to japońskie Ogryny :')Szaman pisze:a czemu one sa zolte?
a czemu one sa zolte?
jak dla mnie za bardzo czterdziestkowi
nie zauwazylemSzczurku, to są Ogryny, nie Ogry Wink
U mnie wogóle nie widać tych zdjęć.. :/
Zdjęcia powrócą wieczorem, spokojnie. Prawda, Schtrasny?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Przeca Tomash napisał, że wrócą wieczorem.
A licky boom boom down!!!
Fajni !!
Rzeczywiście, jakbyś im jakieś jeszcze ubrania i ozdoby dorobił to byłoby jeszcze lepiej!
Rzeczywiście, jakbyś im jakieś jeszcze ubrania i ozdoby dorobił to byłoby jeszcze lepiej!
No co, to taki jasny plastik po prostu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Hashmallum
- Mudżahedin
Tolepiej spodkladowac na szaro i pokazywac ,.porzeciez wszyscywidza ze to ODLEWY!!