Turniej Wfb w Bydgoszczy 2300 puntków 10.03.07
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
No to miałem wyjątkowe szczęścieDimmu pisze:obojetnie kogo sie spytasz to Aga zawsze ma kosmiczne rzuty;) jakos wczoraj nie miala dnia do rzucania ....

A bitwa oczywiście bardzo miła. Bez stresu i konfliktów.
1 bitwa z Malinem ... bardzo fajna bitwa tylko ze przeplatana moim straszliwym pechem .... juz Malin opowiadał szarże moich BK z bohaterami.... Niestety 17 3.
Ale mówie sobie bedzie dobrze ... teraz sie odbije...
Trafiłem na Ziółkoskiego(przepraszam nie pamietam imienia) grał takze Vampirami ... 2 duze oddziały GG itp... W najwazniejszym momencie mój wampir nie zdał głupoty... a później to juz wiadomo;) 20 0
3. Bitwa z Christosem ... bardzo miła bitewka ... układało sie tak na remis ... ale mój generał zjadł pawulonik jak chciał sie wskrzesic i wypadło chyba 13 7:D
Ogólnie dziekuje przeciwniką za miłe bitwy. I wszystkim za to ze nas odwiedzili w naszej bydgoskiej Stajni
P.S TAkiego pecha jak na tym turnieju nie miałem od bardzo bardzo dawna... no ale coż czasami tez tak bywa
ktos musi zajac to ostatnie miejsce ale to nie zmienia faktu ze bawiłem sie doskonale<piwko>
Ale mówie sobie bedzie dobrze ... teraz sie odbije...
Trafiłem na Ziółkoskiego(przepraszam nie pamietam imienia) grał takze Vampirami ... 2 duze oddziały GG itp... W najwazniejszym momencie mój wampir nie zdał głupoty... a później to juz wiadomo;) 20 0
3. Bitwa z Christosem ... bardzo miła bitewka ... układało sie tak na remis ... ale mój generał zjadł pawulonik jak chciał sie wskrzesic i wypadło chyba 13 7:D
Ogólnie dziekuje przeciwniką za miłe bitwy. I wszystkim za to ze nas odwiedzili w naszej bydgoskiej Stajni

P.S TAkiego pecha jak na tym turnieju nie miałem od bardzo bardzo dawna... no ale coż czasami tez tak bywa

Ostatnio zmieniony 11 mar 2007, o 12:02 przez Dimmu, łącznie zmieniany 1 raz.
Miałeś, wierz mi... Agnieszka wygrała już za mnie kilka bitew...Christos pisze:No to miałem wyjątkowe szczęścieDimmu pisze:obojetnie kogo sie spytasz to Aga zawsze ma kosmiczne rzuty;) jakos wczoraj nie miala dnia do rzucania ....
A bitwa oczywiście bardzo miła. Bez stresu i konfliktów.

Piotr
Acha, przepraszam Elvisa za nieświadomego wałka, jakiego mu zrobiłem - oczywiście w VIIed nie testuje się paniki, gdy na początku tury są uciekające oddziały w 6 calach... Wielkie sorki, ale częściowo rozgrzesza mnie potwierdzenie tego przez grających obok...
Wyniki ma Gajowy... Nie wiem kiedy je wystawi... Szafa wyslij mi foty na maila prosze...
wystawie jutro rano, teraz pracuje na popoludnia i nie mam jak i kiedy sie za to wziac.
pierwsza 6 znana a ostatnie miejsce zaszczytnie z kohorty zdobyl dimmu, najwyzej z nas wyladowal andrew (16miejsce)
pierwsza 6 znana a ostatnie miejsce zaszczytnie z kohorty zdobyl dimmu, najwyzej z nas wyladowal andrew (16miejsce)
juz bylo to jutro rano 

Nastepnym razem wezme wyniki i sam je wstawie 

spoko spoko sa tutaj www.gajowy.13kohorta.pl/turniej.htm
sprobuj raz jeszcze
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Kim są KRZYSIEK STKROCKI i RAFAL STKROCKI?? Znam STOKROCKICH ale to chyba nie ci sami co?? 
BTW zajmując przedostatnie miejsce chyba nie powinienem sie odzywać?
I tak jeszcze przy okazji cos mi nie pasuje (wiem czepiam się): miałem z bitew 22 punkty, z malowania zdaje sie 7, no i chyba cos za test. Tymczasem w punktacji na liscie mam 28. Miejsce to mi zwisa ale chciałem rafa prześcignać, dlatego tak sie dopytuje o te punkty (taka braterska rywalizacja
)

BTW zajmując przedostatnie miejsce chyba nie powinienem sie odzywać?

I tak jeszcze przy okazji cos mi nie pasuje (wiem czepiam się): miałem z bitew 22 punkty, z malowania zdaje sie 7, no i chyba cos za test. Tymczasem w punktacji na liscie mam 28. Miejsce to mi zwisa ale chciałem rafa prześcignać, dlatego tak sie dopytuje o te punkty (taka braterska rywalizacja

Pytania były proste qwer 
Ja z pamieci pojade
(kolejnosc przypadkowa)
1.Na ile strzela łucznik TK do scoutów HE w lesie?
na 5+
2.Ile moze miec maxymalnie sily bolec krasi?
9
3.Ile max ran moze wklepac wsciekly champion dlugobrodych elfowi?
2 bo ma 2 ataki choc nie wiem czy gajowy uwzglednil ze elf ma 1 wound to mozna mu tylko 1 rane wklepac
reszta jest odrzucana
4.Czy wargor i mag Chaosu moga byc razem w oddziale warhoundów?
tak choc pamietam ze cos tam gajowy namieszal i zarowo osoby z tak i nie dostawaly punkty
5.Ile wynosi maxymalna szarza w armie DE?
24
6.Kto byl kronikarzem Gotreka?
Felix
Dalej jak mi sie przypomni to dopisze

Ja z pamieci pojade

1.Na ile strzela łucznik TK do scoutów HE w lesie?
na 5+
2.Ile moze miec maxymalnie sily bolec krasi?
9
3.Ile max ran moze wklepac wsciekly champion dlugobrodych elfowi?
2 bo ma 2 ataki choc nie wiem czy gajowy uwzglednil ze elf ma 1 wound to mozna mu tylko 1 rane wklepac

4.Czy wargor i mag Chaosu moga byc razem w oddziale warhoundów?
tak choc pamietam ze cos tam gajowy namieszal i zarowo osoby z tak i nie dostawaly punkty

5.Ile wynosi maxymalna szarza w armie DE?
24
6.Kto byl kronikarzem Gotreka?
Felix
Dalej jak mi sie przypomni to dopisze