To chłopak albo straszna deska i do tego niezbyt atrakcyjna Może te długie blond włosy są nieco mylące...Albert jest dziewczyną czy mi się wydaje?
Marienburg Reloaded
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Rewelacyjnie dobierasz kolory do tych figurek, wyglądają dokładnie tak, jak powinny. Spodnie w paski są super, tak samo skórzane części odzieży!
Więcej nie piszę, wciąż czekam na całość
Więcej nie piszę, wciąż czekam na całość
Banda skończona już dłuższy czas temu ale jakoś zapomniałem ich tu wrzucić... W każdym razie tak prezentuje się banda w całości:
Kapitan
I warlock - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=13540
Pozdrawiam
Kapitan
I warlock - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=13540
Pozdrawiam
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nie będę się powtarzał.
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Naprawdę zacna robota widzę, ze nawet miejsce dla halflinga i krasnalka się znalazło
putoa alasti avantoon!
-
- Chuck Norris
Fajna banda i prezentuje się imponująco. Prosto pomalowane ale cieszą oko. Chciałem tylko zapytać czy oni swoje rzeczy to w jednym sklepie kupują dla band ? ;p od tej czerwieni i błękitu to przeciwnikom zbierze się do bardziej urozmaiconego kolorkami zwrotu śniadania.
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
Możę odzież mają w tych samych barwach podobnie jak gangi w realnym świecie, których członkowie noszą naszywki/tatuaże/ubrania w określonym kolorze, aby wyrazić czlonkostwo w gangu?
Banda pięknie pomalowana , tylko ten płomień na pochodni po lewo na zdjęciu całej bandy odstaje od reszty malowania.
Banda pięknie pomalowana , tylko ten płomień na pochodni po lewo na zdjęciu całej bandy odstaje od reszty malowania.
Dzięki wszystkim za komentarze Cieszę się, że banda się podoba.
Pozdrawiam
Tak miało być. Kolor ciuchów jest jednym z elementów spajających bandę. Chciałem żeby na pierwszy rzut oka było widać że stanowią jedną ekipę a nie, że każdy typ z innej bajki się urwał, a przy tym starać się żeby było tak:Chciałem tylko zapytać czy oni swoje rzeczy to w jednym sklepie kupują dla band ?
każdy koleś ma swój własny, niepowtarzalny charakter
Pozdrawiam
No powiem Ci zatem, że efekt osiągnąłeś. Są spójni jako banda, a zarazem każdy jest inny. Świetnie się muszą prezentować na stole między ruinkami zwłaszcza, że machnołeś ich w żywe kolory dzięki czemu zapewne nie gubią się w szaroburych gruzach petarda nie ma co.