moi witch hunterzy nowy lynk :)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Monstroys
Smyk
Kontakt:

moi witch hunterzy nowy lynk :)

Post autor: Monstroys »

link poprawniejszy - do "calej" armii, chyba nie wszyscy klikali w linka pod samwellem także zachęcam do ponownych odwiedzin :)

http://profile.imageshack.us/user/rosja/
Ostatnio zmieniony 28 sty 2009, o 20:14 przez Monstroys, łącznie zmieniany 2 razy.

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

:) hehe te kafelki mnie rozjechały hhaha bomba :)
myślę ze maszynę można spokojnie jeszcze wyciągnąć metalikiem!
myślę ze i troszkę rdzy brązowo-czerwonym washem i na krawędzie daj milthi silwer czy jakoś tak i będzie bomba
co do samwella to na brzuchu szata za bardzo suchym pędzlem i rzuca się to w oczy i te złote bimbały u szaty ... cóż walnij na to czarnego inka i popraw jeszcze raz (złotem czy miedzią ) i dodaj troszkę silvera tak pół na pół i same końcówki nada to głębi bo strasznie płasko wyglądają te elementy.

czekam na kolejne prace bo zapowiadają się ciekawie

Awatar użytkownika
Parravon
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Parravon »

No mi się bardzo podobaj trzymasz poziom. Pozdro

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Skryba na prawdę świetny :) Penitent już nieco gorzej, chociaż to taki model, gdzie ciężko czymś zachwycić. Przyczepił bym się tylko do tego orzełka na nim. Wygląda jak zalany farbą.
No i podstawki. O ile pomysł z kafelkami jest świetny i wykonanie również. bardzo dobre, to te dziury gdzie nic nie ma rażą w oczy. Mam nadzieję, że tam dorzucisz coś :)
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

skryba bardzo dobrze ]:-> ale to drugie (jako batlowiec niewiem co to jest) niezbyt mi sie podoba podcieniowac by mozna trochu
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

ODPOWIEDZ