a co dzieciaczku jak dodasz wody do czarnej farbki to ci kolor zamienia ??? nie jest taka sama a jednak inna bo bardziej rozcieńczona .. nie wiem co się tak dziwisz i czepiasz słówek .. napisz coś mądrego ... pośmiejemy się troszkę z twoich mądrościkurka_z_podworka pisze:To samo tylko inne, zaiste logika godna trolla forumowego.VegaMStudio pisze:ink ten sam tylko esencjonalniejszy
moje figsy VC
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Chuck Norris
To po co się zalogowałeś na tym forum ?? Robienie siebie debila przed wszystkimi i "szpanowanie" swoimi zdolnościami mimo że się gówno wie to przeżytek... radzę Ci z tym skończyć Vega bo robisz z siebie pośmiewisko. Pokaż lepiej jakieś swoje pracę zamiast obrażać Kurkę itp.. ( na razie to Ty robisz za trolla )
Mnich @ Czy mógłbyś załadować lepsze fotki bo naprawdę mało widać ??
Mnich @ Czy mógłbyś załadować lepsze fotki bo naprawdę mało widać ??
-
- Chuck Norris
Jedyne debile jakie tu są to osoby umiejące obrażać innych a dokładnie mnie. Jeżeli uważasz ze dawanie rad i wytykanie błędów żeby ktoś to poprawił i był lepszy w tym co robi to tak jestem trollem tyle ze wy w tym momencie spadacie do roli odcisków na mej pięcie.
Forum jest po to by każdy się wypowiedział i wyraził swoje zdanie .. wasza rola ogranicza się tylko do krytyki innych! Nie masz rady to siedź cicho masz to napisz a nie robisz jakiś SPAM z kazdego tematu!
Po jakiego wy w ogóle się odzywacie w temacie kolegi jeżeli w ogóle na temat się nie wypowiadacie ze admini jeszcze z wami porządku nie zrobili to się dziwie.
Będzie mój temat to się będziecie na mnie wyżywać a w tematach innych odnoście się do tematu a nie spamujecie .. w domu wam się nudzi??? lekkie dzieciństwo ale ciężkie zabawki mieliście ???
KTO WAS SPŁODZIŁ?????????
JA WAS POMSZCZĘ!
Forum jest po to by każdy się wypowiedział i wyraził swoje zdanie .. wasza rola ogranicza się tylko do krytyki innych! Nie masz rady to siedź cicho masz to napisz a nie robisz jakiś SPAM z kazdego tematu!
Po jakiego wy w ogóle się odzywacie w temacie kolegi jeżeli w ogóle na temat się nie wypowiadacie ze admini jeszcze z wami porządku nie zrobili to się dziwie.
Będzie mój temat to się będziecie na mnie wyżywać a w tematach innych odnoście się do tematu a nie spamujecie .. w domu wam się nudzi??? lekkie dzieciństwo ale ciężkie zabawki mieliście ???
JA WAS POMSZCZĘ!
Ja wiem, że życie 13 latka jest frustrujące (pryszcze na twarzy, dziewczyny bez cycków), ale na prawdę odpuść. Już z pierwszych postów widać, że na malowaniu znasz się jak wół na gwiazdach, a teraz tylko siejesz bezsensownego flejma.Jedyne debile jakie tu są to osoby umiejące obrażać innych a dokładnie mnie. Jeżeli uważasz ze dawanie rad i wytykanie błędów żeby ktoś to poprawił i był lepszy w tym co robi to tak jestem trollem tyle ze wy w tym momencie spadacie do roli odcisków na mej pięcie.
JA WAS POMSZCZĘ!
Co do fotek: ostrość jest na Twoich palcach, a nie na figurce. Trzy proste rady dla lepszy zdjęć.
1. Jednolite tło (czarny materiał, kartka papieru itp.)
2. Statyw i samowyzwalacz (jeśli nie masz statywu to ustaw coś z książek, czegokolwiek bo zdjęcia z ręki po prostu nie wyjdą)
3. Dobre oświetlenie (od biedy może być nawet dzienne, ale najlepsze są 2+ lampki z białym światłem, albo z takim, które imituje światło naturalne)
Co do samego malowania:
1. Zbyt gęsta farba, lepsze jest kilka cienkich warstw niż jedna gruba. Dodawaj więcej wody i staraj się robić delikatniejsze przejścia.
2. Jeśli masz problem z umiejscowieniem highlightów istnieje prosty trik, który może być dobrą wskazówką. Najpierw nakładasz na figurkę czarny podkład, potem sprejujesz figurkę lekko z góry białym sprejem.
Efekt jest mniej więcej taki:
![Obrazek](http://i127.photobucket.com/albums/p150/arithorn/pt1.jpg)