jeżeli to zablokujecie świadczy to tylko o was ... wystawiam samą prace do oceny i nie będę nic odpisywał ...
Fanatyku - przesadzasz!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
...siebie najpierw poproś o wrzucenie na luz.VegaMStudio pisze:... to tylko figurki proszę o wrzucenie na luz ;p
Może dlatego, że figurki bywają bardziej kompleksowa niż ta Twoja podstawka?VegaMStudio pisze:nie wiem po co ludzie jakieś maszyny pompy i inne śmieci kupują jak czysta fizyka (przy naszej pomocy) sama odpowietrza mieszanki bezproblemowo.
słuchaj ja pokazuje odlew nie podstawkę jako taką .. robiłem ja zanim ty w ogóle usłyszałeś o grach bitewnych wiec zdaję sobie sprawę ze nie ma sie czym chwalić i tego nie robię jak byś czytał ze zrozumieniem zauważył byś ze pokazuje odlew nie podstawkę ;pkurka_z_podworka pisze:Może dlatego, że figurki bywają bardziej kompleksowa niż ta Twoja podstawka?VegaMStudio pisze:nie wiem po co ludzie jakieś maszyny pompy i inne śmieci kupują jak czysta fizyka (przy naszej pomocy) sama odpowietrza mieszanki bezproblemowo.
Po tym jak skrytykowałeś bruk na figurkach tedzia na Twoim miejscu nie lansował bym się tak miernymi podstawkami.
dead pisze:nie no spoko jak dla mnei cegielki ujdaale to cos obok cegielek zwanych brukiem to tak wg mnie jakies nieporozumienie ...
PS dla mnie bruk to cos takiego:
SRY ze zamiecam ci temat swoimi fotkami.
Chyba ze mowimy o kocich łbach to bardziej wypukle ... ale cegielki ?? hmmm - tez takie cus widzialem na drogach wiec nie bede sie czepial bo kazdy ma inne mniemanie o "BRUKU" (ale idac za ciosem to powinny byc to bardziej oble ksztalty - chodzi mi o nie tak ostre krawedzie)
mozesz mi mowic ze sie nie znam ale cale lato przesiedzialem w firmie ktora ukladala kostke brukowaa takze od czasu do czasu na specjalne zlecenia odtwarzala dla klientow przed domami jakas droge brukowa w starym niemieckim stylu)