Dawn of War II
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Z tego co zobaczyłem to (niestety) i Starcraft2 i Diablo2 są bardzo takie jakieś cukierkowate. Może nie będzie jakoś tak tragicznie ale sam fakt takiej ferii słodkich kolorów mnie przynajmniej osobiście odpycha. Fallout3 to też raczej będzie typowa strzelanka a nie rpg. Widać większość gier jest robiona pod 12-letnich amerykańskich pseudointeligentnych graczy.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Ostatnio sobie różne śmieszne filmiki z fallouta 2 na youtube przeglądałem. Natrafiłem na końcowe intro z tejże gry a pod nim komentarz jakiegoś gościa: myslałem, że to strzelanka ta gra była?
Ktoś mu odpisał, że za dużo reklam fallouta 3 się naoglądał. Coś w tym jest.
Ktoś mu odpisał, że za dużo reklam fallouta 3 się naoglądał. Coś w tym jest.
Blizard już wiele razy pokazał że umie robić świetne gry i ich świetność nie wynika z grafiki tylko z grywalności. Myśle że i tym razem tak bedzie.Scimitar pisze:A tam - marudy z was - mnie Diablo 3 i Starcraft 2 graficznie w pełni satysfakcjonują.
Sam DoW 2 też się fajnie zapowiada.
Co do DOW 2. na onecie czytałem, że nie bedzie już w ogóle budynków tylko bedziemy dostawac kilka drużyna marynat, w każdej bohater i wszyscy ludkowie expa zbierają, wykupują lepsze bronie itp.
Grafa po prostu fantastyczna... zobaczcie sobie screenshoty, np te odbicie w wodzie, a do tego całe otoczenia, po prostu miodzio
Ale będą musiał byc budynki, bo inaczej to będzie gra a la mark of chaos. Czyli po prostu nuda.
Ale se poczekamy na tą gierkę...
Ale będą musiał byc budynki, bo inaczej to będzie gra a la mark of chaos. Czyli po prostu nuda.
Ale se poczekamy na tą gierkę...
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://store.steampowered.com/ -oficjalna Beta jest już do ściągnięcia (trzeba mieć Steama żeby ściągnąć).
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
sprawdziłem.
Windows live nie obsługuje polski.
ale jest sposob: w trakcie rejestracji podajcie, ze jestećie z USA.
i można grać.
Interfejs trochę inny niż w DoW1, dla mnie trochę dziki, ale to może nie przyzwyczajenie xD
Tyranidzi!!!!!
do tego SM, Orki i Eldarzy.
Nawet fajnie.
Windows live nie obsługuje polski.
ale jest sposob: w trakcie rejestracji podajcie, ze jestećie z USA.
i można grać.
Interfejs trochę inny niż w DoW1, dla mnie trochę dziki, ale to może nie przyzwyczajenie xD
Tyranidzi!!!!!
do tego SM, Orki i Eldarzy.
Nawet fajnie.
W trakcie rejestracji Steama, czy po sciagnieciu juz DoW dac ze z USA? Powiedzialbym, ze to dosc istotna informacja w tym momencie:)
Podczas rejestracji Windows Live.
Zimny - Wejdź na tą stronę jeszcze raz i wybierz rodzaj strony anglojęzycznej, nie polskiej, zarejestruj sie po angielsku na inny e-mail i bedziesz mógł wybrać wtedy inny kraj.
Wiem, dużo pieprzenia z tym jest. Ja wczoraj nerwicy dostawałem.
Zimny - Wejdź na tą stronę jeszcze raz i wybierz rodzaj strony anglojęzycznej, nie polskiej, zarejestruj sie po angielsku na inny e-mail i bedziesz mógł wybrać wtedy inny kraj.
Wiem, dużo pieprzenia z tym jest. Ja wczoraj nerwicy dostawałem.
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds