Zakładam 1 temat na mój chaos i będę go co jakiś czas odświeżał
malowanie bez żadnych fajerwerków chciałem, po prostu do armii.
Termosy to gdzieś po 1,5 h na kolesia więc raczej szybko. Rhino też na szybko (jak na czołgi;p) bo około 5h
no ale daje foty (kiepskie są- wiem)
aha jeszcze jedno: rhino jest nieskończony (na boczny właz pójdzie jakiś FH tylko nie mam pomysłu jaki i tu byłbym wdzięczny jakby posypały się od was jakieś pomysły)
termosy
a tu to nad czym aktualnie siedzę- berki
lepsze zdjęcia dam w sobotę
Mój chaos (40k)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Bardzo ładnie!
Naprawdę podoba mi się Twoja armia póki co (tylko nie zejdź z poziomem )
Najbardziej pasują tutaj te pasy czarno-żółte, mam na myśli rozmieszczenie i wykonanie, to Ci ładnie wyszło! Na trofeach przy Rhino jedynie może za mało cieni, ale to taki szczegół - wyglądają trochę blado, nic poza tym
No i cała armia w metalikach świetnie się będzie prezentować. Wulkaniczne podstawki bardzo ładnie kontrastują z całością.
A co do freehandu... Słuchaj, na górze masz już czaszkę, to może faktycznie gwiazda Chaosu byłaby OK? Albo coś z tego typu, jakiś emblemat. Płomienie ja odradzam, nie do metalików, gdyby to było czarne wszystko, lepiej by wyglądało, jak u Legion of The Damned.
Albo może małe czaszki po bokach włazu? Ze 2-3? Tak, żeby stopnie były na środku?
Naprawdę podoba mi się Twoja armia póki co (tylko nie zejdź z poziomem )
Najbardziej pasują tutaj te pasy czarno-żółte, mam na myśli rozmieszczenie i wykonanie, to Ci ładnie wyszło! Na trofeach przy Rhino jedynie może za mało cieni, ale to taki szczegół - wyglądają trochę blado, nic poza tym
No i cała armia w metalikach świetnie się będzie prezentować. Wulkaniczne podstawki bardzo ładnie kontrastują z całością.
A co do freehandu... Słuchaj, na górze masz już czaszkę, to może faktycznie gwiazda Chaosu byłaby OK? Albo coś z tego typu, jakiś emblemat. Płomienie ja odradzam, nie do metalików, gdyby to było czarne wszystko, lepiej by wyglądało, jak u Legion of The Damned.
Albo może małe czaszki po bokach włazu? Ze 2-3? Tak, żeby stopnie były na środku?
wszystko naprawde trzyma poziom
ale musze miec jakies ale ]:-> jak zwykle
ta czacha (freehandowa) ma przeswity w sesie ze nie wyglada tak schludnie
ale mysle ze tu niewielka poprawka zdziala cuda
ale musze miec jakies ale ]:-> jak zwykle
ta czacha (freehandowa) ma przeswity w sesie ze nie wyglada tak schludnie
ale mysle ze tu niewielka poprawka zdziala cuda
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
trzyma poziom, oprócz ww pasków, delikatnie poprawić i będzie dużo lepiej:)
chociaż jakby były kolejne pojazdy to polecałbym żeby te paski miały ciągłość na kolejnych płaszczyznach, żeby czarny pasek nie trafiał w żółte tylko miał przedlużenie czarnego paska. albo żeby takie płaszczyzny się wogóle nie stykały. i zadbać o bardziej zbliżoną szerokość pasków- np z boku widać ze paski tyłu pojazdu są grubsze niż z przodu.
wpadł mi do głowy pomysł ze fajnie by przy jakimś lordzie wyglądał ktoś wystający z lawy, spalony już ale wyciagający rękę;] mógłby być nawet w barwach lawy pomalowany albo czerniejący.
a i więcej drobnych zadrapań, obić na narożnikach. poza tym tam głównie kule świstają więc po pociskach trochę uszkodzeń bym dodał.
chociaż jakby były kolejne pojazdy to polecałbym żeby te paski miały ciągłość na kolejnych płaszczyznach, żeby czarny pasek nie trafiał w żółte tylko miał przedlużenie czarnego paska. albo żeby takie płaszczyzny się wogóle nie stykały. i zadbać o bardziej zbliżoną szerokość pasków- np z boku widać ze paski tyłu pojazdu są grubsze niż z przodu.
wpadł mi do głowy pomysł ze fajnie by przy jakimś lordzie wyglądał ktoś wystający z lawy, spalony już ale wyciagający rękę;] mógłby być nawet w barwach lawy pomalowany albo czerniejący.
a i więcej drobnych zadrapań, obić na narożnikach. poza tym tam głównie kule świstają więc po pociskach trochę uszkodzeń bym dodał.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria