Co o tym sadzicie? Nietypowo troche, ale sam nie wiem co na te pkt władować.Skink Priest - 415 pkt.
Engine of the Gods, 2lvl, Diadem of Power
Scar Veteran - 165 pkt.
LA, Horned One, Bitting Blade, BSB
15 x Saurus Warriors - 198 pkt.
Standard, Muzyk
10 Skinks - 105 pkt.
1x Kroxigor, Muzyk
4x Terradon Riders - 120 pkt.
PD: 5
DD: 4
1009 nowych lizaków
1009 nowych lizaków
Za tydzien lokal więc kimie nad rozpiską. Format 1009 pkt, parówka losowana.
Engine może sobie wziąć ward 5+ na ostrzał więc niespada tak łatwo.
Scar powinien mieć jeszcze tarcze, a priestowi daj cokolwiek zamiast diademu- najlepie scroll na ten 1 kluczowy czar przeciwnika, 4DD ci spokojnie powinny na tyle punktów starczyć a z 5PD możesz pocisnąć troche z magii.
Ja bym niegrał na tych 15 saurusach i kroxie w skinch ale rozumiem że to twój przemyślany pomysł na armie więc niewtrącam się do tego
Scar powinien mieć jeszcze tarcze, a priestowi daj cokolwiek zamiast diademu- najlepie scroll na ten 1 kluczowy czar przeciwnika, 4DD ci spokojnie powinny na tyle punktów starczyć a z 5PD możesz pocisnąć troche z magii.
Ja bym niegrał na tych 15 saurusach i kroxie w skinch ale rozumiem że to twój przemyślany pomysł na armie więc niewtrącam się do tego
Ogólnie to czekam na jakies sensowniejsze propozycje
Sam waham sie czy poprostu nie wydac tych 100 pkt zeby "zapchac" cory a zamiast tego wstawic zabawki typu np CoK albo salki.
Sam waham sie czy poprostu nie wydac tych 100 pkt zeby "zapchac" cory a zamiast tego wstawic zabawki typu np CoK albo salki.
Ja bez wahania zagrałbym czymś takim:
Priest 415p
Engine, lvl 2, scroll
Chief 118p
BSB, terrek, LA,SH, spear
Chief 93p
terrek, LA, SH, spear
4 terradony 120p
4 terradony 120p
10 skink skirmishers 70p
10 skink skirmishers 70p
grałem czymś takim na 1200 (miałem jeszcze 2 razzadony i skinki w khorcie) i byłem bardzo zadowolony
Priest 415p
Engine, lvl 2, scroll
Chief 118p
BSB, terrek, LA,SH, spear
Chief 93p
terrek, LA, SH, spear
4 terradony 120p
4 terradony 120p
10 skink skirmishers 70p
10 skink skirmishers 70p
grałem czymś takim na 1200 (miałem jeszcze 2 razzadony i skinki w khorcie) i byłem bardzo zadowolony
Mnie niestety ograniczaja modele
Mam tylko 4 terradony (czekam na nowe) wiec ta opcja raczej odpada.
Engina skonwertowalem tylko ze rzeczy typu razordony czy terki w liczbie wiecej niz 4 nie mam.
Mam tylko 4 terradony (czekam na nowe) wiec ta opcja raczej odpada.
Engina skonwertowalem tylko ze rzeczy typu razordony czy terki w liczbie wiecej niz 4 nie mam.
-
- Mudżahedin
Moze temu na enginie zamiast diademu dodatkowy czar i ds-a ?
Lepsze niż pierwsza? Bo turniej juz jutro wiec musze kminicSkink Priest - 415 pkt.
Engine of the Gods, 2lvl, Diadem of Power
Scar Veteran - 150 pkt.
LA, Cold One, Burning Blade of Chotec, ES
10 Skinks - 50 pkt.
10 Skinks - 50 pkt.
10 Skinks Skirmishers - 70 pkt.
4x Terradon Riders - 120 pkt.
2x Samalander Hunting Pack - 150 pkt.
PD: 5
DD: 4