![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Przy okazji końcówka tej ligii, będzie o wiele ciekawsza niż poprzedniej.
Różnica pomiędzy 2 a 6 miejscem wynosi zaledwie 6 punktów, tylko młody nie umie się bawić i nie dołączy do rywalizacji.
Moderator: swieta_barbara
ekhm...mariuszu, nie rozważałeś opcji włączenia sie w prace grupy aktualizującej ranking? Idzie ci to zdziebko szybciej niż obecnej grupie (nic im nie ujmując!) i twoja pomoc mogłaby być nieoceniona ;]Kielon pisze: mam juz aktualne polubelską...
poprawialem te lokale tylko jak blad wykryles (17 i 16 pkt doszlo jakos).Crusader pisze:A była aktualka od tamtego czasu? Z tego co pamietam poprostu nie mialem policzonych 5ciu lokali chociaz je mam.
Powinienem mieć :
3 Mastery: Looblin (60) + Tropik ( 58 ) + Arena (57) = 175
2 challengery: Bazyliszek (40) + Bydgoszcz ( 38 ) = 78
5 lokali: Morlińska parówka (17) + Prawie jak Euro (18 ) + Łódź (16) + LSD (20) + Morliński Border patrol (20) = 91
158+78+91= 344
Kod: Zaznacz cały
918 Grzegorz . Kowol Bret Schwarze Pferd Pilchowice na
918 Grzegorz . Kowol Bretonnia Schwarze Pferd Pilchowice
1012 Kuba . Trojanowski Dwarfy na
1012 Kuba . Trojanowski Dwarfs
601 Tomek DiaCon Śląski Dwarves na
601 Tomek DiaCon Śląski Dwarfs
722 Marcin . Szymkowiak Khemri
722 Marcin . Szymkowiak Tomb Kings
484 Kuba . Polkowski Bretonnia Overrun Warszawa na
484 Jakub . Polkowski Bretonnia Overrun Konstancin-Jeziorna
482 Maciej . Łebkowski Empire na
482 Maciej . Łepkowski Empire
485 Bartosz . Pudzianowski . na
485 Bartosz . Pudzianowski Vampire Counts
http://www.draconis.aplus.pl/pliki/Młody pisze:No to chyba wygram ligę w dwóch kategoriach.
Btw. Link nie działa
KosmetykaCrusader pisze:Od razu błędy widac niestety. Czemu Duke ma 60 za painkillera skoro to ja go wygrałem?No i nadal mam nie zaliczone lokale nie wiem czemu.
I LSD jest jeszcze nie policzone z tego co widze. Co raz bardziej sie "stresuje" nowymi aktualkami, a nie powinienem
pzdr