EEGT 2009 - rekrutacja

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

EEGT 2009 - rekrutacja

Post autor: Szaman »

poszukuje trzech osob chetnych posedziowac tegoroczny turniej WFB na EEGT. niezbedne doswiadczenie w sedziowaniu duzych imprez oraz nienaganna znajomosc angielskiego. poza sedziowaniem do obowiazkow bedzie tez nalezec przygotowanie sali przed impreza i posprzatanie jej po imprezie. w "pracy" bedziecie od piatku wieczorem do niedzieli wieczorem, 24-26 kwietnia. podpisujemy umowe na 300 zl brutto, dajemy wyzywienie, koszulke i sponsorowana impreze dla zalogi po turnieju. ewentualny dojazd i nocleg na koszt wlasny.
chce, aby sedziowie wzieli czynny udzial w tworzeniu regulaminu turnieju, tak jak to bylo w zeszlym roku, dlatego zalezy mi na czasie - w ciagu tygodnia chcialbym zaczac prace nad regulaminem...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Mało. W dodatku przygotowywanie sali, pewnie oglądanie rozpisek, mgr z anglika... fiu fiu 300 zeta za prawie 72 godzinki :P minus przeważnie w takich wypadkach krótki sen :P Nocleg w akademiku w Wawie ok 50zł? W sumie popis dla Warszawiaków! :D

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

przecież tu chyba nie o kasę chodzi...300 przynajmniej pokryje sie jakieś koszty.
Obrazek

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Oczywiscie ze chodzi o kase. To turniej nie graczy dla graczy, ale oficjalna reklama GW wsrod graczy i ludzi :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

jak by chodziło tylko o kasę to nikt by sie nie zgłosił :P tu masz jeszcze koszulkę:D
Obrazek

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Należy też pamiętać że jest to 300 złotych brutto. Czyli pewnie koło 225. Odejmij sobie dwa dni w akademiku (100zł), dojazd np. Poznań-Wawa nie dla studenta to chyba koło 70 złotych w jedna stronę, w drugą już kolejne 70. Dodaj więc i wyjdzie ci kwota 240złotych. Się założę że żarcie to nie 10 kebabów na głowę - a taka porcja dała by odpowiedni zastrzyk energii na te 3 dni. Imprezy nie liczę? Co to za impreza dla 3 osób + Szaman?:P Poza tym niektórzy by chcieli wrócić do roboty, albo urlop wziąć, a nie 6 godzin w ciapągu zmarnować:P. Ja za szkolenie jednodniowe, 6 godzinne płacę około 500 złotych - specjalistyczne dla 50 osób. Sądzę że ten turniej raczej nie jest lokalem :P

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Szwentas1 pisze:jak by chodziło tylko o kasę to nikt by sie nie zgłosił :P tu masz jeszcze koszulkę:D
Sędziowałem dwa mastery: DMP i PGA, spanko darmowe, kasa, koszulki, upominki, imprezka (wiadomo, piwo ci postawią, ale krowę już nie). A tu najważniejsze dwie rzeczy czyli spanko i dojazd nie zwracane chociaż w połowie.
Hmm w sumie aż dziwne że Szaman musi ogłaszać to na forum :). Chyba że to tylko zasłona dymna a już ludzie wybrani :) hihihi.
Kto został czarnuchem?

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Malal pisze:To (...) oficjalna reklama GW wsrod graczy i ludzi :wink:
GT reklama? bez jaj... produktu nie reklamuje sie wsrod istniejacych klientow, ale wsrod potencjalnych. a takich na turnieju raczej nie ma...

moglbym Wam zaplacic wiecej, ale wtedy musialbym podniesc ceny biletow... to chyba nie spotkaloby sie z dobrym odbiorem.
ja mam swoj budzet, w ktorym musze sie zmiescic...

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Lepiej pojechać i grać :P Mam głód wygrywania moimi kochanymi demonkami :P

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

BOGINS pisze:Lepiej pojechać i grać :P Mam głód wygrywania moimi kochanymi demonkami :P
zwlaszcza, ze balancing patch nie bedzie obowiazywal :badgrin:

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Tak, tak!!!! Ja mam tylko nadzieję, że nie zostaniesz wciągniety w tą brudną grę jaką jest BP-R! A tak w ogóle, Szamanie, jakie jest twoje zdanie na ten temat?
P.s. mam nadzieję że szybko będą jakieś ogólne zasady.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

BOGINS pisze:Tak, tak!!!! Ja mam tylko nadzieję, że nie zostaniesz wciągniety w tą brudną grę jaką jest BP-R!
nie zostane
BOGINS pisze:A tak w ogóle, Szamanie, jakie jest twoje zdanie na ten temat?
wlasnie sam sobie przeczysz - masz nadzieje, ze nie zostane w to wciagniety, po czym pytasz, jakie jest moje zdanie :roll:
moje zdanie nie ma tu nic do rzeczy. n.t. balancing patcha mozna sobie rozmawiac swobodnie w sekcji forum do tego przeznaczonej. na potrzeby EEGT musi Wam wystarczyc informacja, ze BP nie bedzie obowiazywal. wyjasnilem tez dlaczego - nie dlatego, ze jest zly czy dobry, ale dlatego, ze zmienia oficjalne zasady.
EOT.
BOGINS pisze:P.s. mam nadzieję że szybko będą jakieś ogólne zasady.
ja tez - do 7 lutego musze oddac zlozony rules pack :mrgreen:

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

BOGINS pisze:Sądzę że ten turniej raczej nie jest lokalem :P
skoro nie jest masterem... :wink:
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

BOGINS pisze:Należy też pamiętać że jest to 300 złotych brutto.
Zwarzywszy, że starnadardowa wyprawka dla sędziego przyjezdnego na Mastera to ok. 100 zł to..........ja bym nie narzekał, bo to jak by nie patrzeć dużo więcej.

Mam też nadzieje że to będą osoby które znają perfekcyjnie zasady i angielski to na tym turnieju to podstawa (rok temy było bardzo dobrze) jeśli gra się z obcokrajowcem, który cały czas woła sędziego bo np: zasady zna średnio.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

szaman popełnil błąd podając kwotę wynagrodzenia, teraz bedzie to głwnym tematem przez najbliższe tygodnie :P

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

eee gadanie, na pewno już się zgłosiło pare osób z wawy dla których taka praca to zabawa a 300zł to spoko bonus

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Tak Dalmarze, dlatego powiedziałem że będzie to popis dla sędziów z Wawy. Zobaczymy skąd będą sędziowie :). Może rzeczywiście się mylę? Pewnie tak... bywa :).
P.s. Dalmarze zostaniesz czarnuchem? Trzeba przenieś we czterech 50 blatów :P, stołów i makiet, w tą i spowrotem :P Chyba!

ODPOWIEDZ