DE
DE
moja rozpiska KONKRETNIE przeciwko OiG.jestem poczatkujacym,ogolnie zagralem moze z 6/7 bitew ...
1 War Hydra
Death Hag
Cauldron of Blood
2xSorceress
2lvl.
Dispel Scroll;Ring of Hotek
Dark Steed
3x10 Repeater Crossbowmen
Shields;Musician
6 Cold One Knigts
FCG;Ring of Hotek
Razem:1341pkt.
prosze o kontruktywne uwagi co do mojej beznadziejnej rozpiski
1 War Hydra
Death Hag
Cauldron of Blood
2xSorceress
2lvl.
Dispel Scroll;Ring of Hotek
Dark Steed
3x10 Repeater Crossbowmen
Shields;Musician
6 Cold One Knigts
FCG;Ring of Hotek
Razem:1341pkt.
prosze o kontruktywne uwagi co do mojej beznadziejnej rozpiski
3 herosów na te ptk to moim zdaniem zaduzo lepiej dwóch.
Nie rozumiem tych czarodziejek jedna ma Dispel scrola druga lifetakera?
ImO Ring of Hotek przy 2 czarodziejkach to samobójstwo
Brakuje mi to DR albo Harpii
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
obie czarodziejki maja Dispela,2lvl. i Lifetakera,sa na Dark Steedach.GarG pisze:3 herosów na te ptk to moim zdaniem zaduzo lepiej dwóch.
dlaczego RoH przy dwoch sockach to samobojstwo??CoKsy wala do przodu,czarki spokojnie stoja daleko,razem z reszta armii i czekaja.
moze jeden oddzial kusz zamienic na DRow albo harpie-tylko co lepiej???
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
czy dobrze zrozumiałem, obie mają lifetakera?
NIE MOŻNA dublować magicznych przedmiotów, chyba że to scrolle, lub w ich opisie jest napisane inaczej(np null talismany).
ROH to samobójstwo przy czarodziejkach ponieważ działa również na ciebie!
NIE MOŻNA dublować magicznych przedmiotów, chyba że to scrolle, lub w ich opisie jest napisane inaczej(np null talismany).
ROH to samobójstwo przy czarodziejkach ponieważ działa również na ciebie!
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Przedewszystki w armii może być tylko jeden konkretny magiczny przedmiot, czy to jest RoH czy lifetaker. RoH powoduje miscastu również u ciebie więc trzeba pilnować aby nie był w odległości 12 od czarodziejek, ani nie rzucać czarów w polu jego działania. Jeśli wystawiasz COK to potrzebne są jakieś jednostki do osłony (DR, harpie) niezdana głupota powoduje często konieczność przyjęcia szarży na klate, więc trzeba by się jakoś przed tym zabezpieczyć.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Cyciek - Poczytaj ksiazke zasad
Vincent - zamiast mu cos podpowiedziec by sie czegos nauczył to robisz mu rozpiske ...
Vincent - zamiast mu cos podpowiedziec by sie czegos nauczył to robisz mu rozpiske ...
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
3 x 10 Kuszników może być ciekawe na O&G, ale ja bym wywalił muzyków i shieldy i za te punkty dał harpie albo może dark riders....
kolejny samobójca.
Cyciek dasz rade
W pełni sie zgadzam.zafael pisze:Jeżeli jeszcze raz ktoś podyktuje nowa rozpe początkującemu to mu ja skasuje.
Vincent - jak Cyciek ma sie nauczyć samemu grać. Jak mu podasz wszystko na tacy
Cyciek - potestuj kilka wariantów, nie tylko ten od Vincenta