Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Wrzucam kilka fotek zamówień (+mój szczurek) na zachęte. Już niedługo zapodam zdjęcia całych oddziałów.
Demonetki malowane przez moją Igę (kiepska fotka troszke, zdjęcie całego oddziału beda lepsze )
Flamery (już w moim wykonaniu)
Horrory (na razie fotka tylko 12 ale już jest praktycznie skończony cały duży kloc tych panów, zdjęcia niebawem)
A na koniec pierwszy pomalowany szczurek do moich skavenów
Komentarze i uwagi mile widziane
Demonetki malowane przez moją Igę (kiepska fotka troszke, zdjęcie całego oddziału beda lepsze )
Flamery (już w moim wykonaniu)
Horrory (na razie fotka tylko 12 ale już jest praktycznie skończony cały duży kloc tych panów, zdjęcia niebawem)
A na koniec pierwszy pomalowany szczurek do moich skavenów
Komentarze i uwagi mile widziane
eee tam czepiasz się jeżeli to ma być na stół ,to właśnie z takiej odległości będą oglądane zresztą na mega zbliżeniach (figurki TT lub coś nieco lepszego) raczej korzystnie nie wyglądają
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
o dawno mnie tu nie było a tu tyle radości:D
demony wyglądają na fajnie pocieniowane ale za małe fotki więc wstrzymam się z werdyktem.
za to pikinierzy fajnie wyszli, mam słabość do tych figurek;] kontrast podstawek z figurkami dużo daje bo dużo detali to nie widać na fotkach ale robią wrażenie. to chyba dzięki większym podstawkom, na 20mm wyglądają bardziej ściśnięci, a tu jest trochę powietrza. kolorystyka standardowa za to, chyba tak samo wyglądają w wykonaniu gw.
śnieżne elfy wygladają ok ale ponownie- małe fotki żeby detale dojrzeć:(
szczur ok, jeśli armia utrzyma poziom to będzie supcio;]
demony wyglądają na fajnie pocieniowane ale za małe fotki więc wstrzymam się z werdyktem.
za to pikinierzy fajnie wyszli, mam słabość do tych figurek;] kontrast podstawek z figurkami dużo daje bo dużo detali to nie widać na fotkach ale robią wrażenie. to chyba dzięki większym podstawkom, na 20mm wyglądają bardziej ściśnięci, a tu jest trochę powietrza. kolorystyka standardowa za to, chyba tak samo wyglądają w wykonaniu gw.
śnieżne elfy wygladają ok ale ponownie- małe fotki żeby detale dojrzeć:(
szczur ok, jeśli armia utrzyma poziom to będzie supcio;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Rakso jestes malarskim bogiem Naprawde to co Ty tu odstawiasz to szok. A Twoja dziewczyna to skarb!
PS: Czy Ci łucznicy WE nie poszli przypadkiem na allegro?
PS: Czy Ci łucznicy WE nie poszli przypadkiem na allegro?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Rakso, wyglada na to ze ja jestem ich szczesliwym posiadaczem
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: