min max w DE

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
Raamiel
Wodzirej

min max w DE

Post autor: Raamiel »

Te sformułowanie zapożyczyłem z 40k - stare czasy :)
"min max" - czyli minimalna liczba oddział i maksymalny potencjał bojowy.

Czy grając Exekami bądź Witchkami warto je wystawiać po 6-7 modeli w jednej linii z championem ? Owszem bardzo podatne na ostrzał ale widzę zastosowanie jak kontra na związane walka oddziały wroga.

Możecie mi przedstawić swoje doświadczenia z wykorzystaniem min-max-ów ?

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Raamiel pisze:
Czy grając Exekami bądź Witchkami warto je wystawiać po 6-7
Tzn, chodzi o wystawienie tych 6 w pierwszej lini, czy wystawienie wogóle sześciu w oddziale, jesli to drugie to niestety mnimalna liczba Egzeków w oddziale wynosi 10 i nie można wystawić mniej.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

exeki i witchki w nowym booku są 5+

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Ja gram czasami na 6/7 exe i spłacają sie zazwyczaj oddział kosztuje grosze a zwazywi takiego ST poleci w bok odziału i nabije ptk do CR i zazwyczaj cos zabiją naprawde fajna sprawa.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Raamiel - zanim zaczniesz tworzyć kolejne tematy, zastanów się, czy nie można ich podporządkować do istniejących.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Zablokowany