Special characters

Empire

Moderator: #helion#

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

Post autor: Wilqu »

tak ...Steam Dragon to ja wtedy podziękuje:p ..uważam to całkiem za prawdopodobne pójście w tym kierunku rozwoju

link dla niewtajemniczonych

http://www.coolminiornot.com/210631

to oczywiście kompletna bzdura ..ale obecne imperium też mogło wydawać się bzdurą dla kogoś w 6-tej edycji i spodziewającego się czegoś ciekawego w 7-mej..
Obrazek

Cord
Chuck Norris

Post autor: Cord »

Skoro to tylko ludzie do dlaczego tylko elfy nie maja S i T jak Teclis (według mnie elfi wzorzec), to gra wiec nie można dzielić na drogich lepszych i drogich gorszych ale tak jest, u ludzi się widzi tylko wady a nie widzi się zalet, aż dziw bierze że to oni rządzą światem.

Awatar użytkownika
Wrubel
Mudżahedin

Post autor: Wrubel »

Steam dragon poprostu wypas. Jak bym sobie robił Karola Franciszka na smoku to na 100% zainteresuje się tym modelem. Kierunek ku klimatowi bardziej steampunkowemu mi nie przeszkadza a raczej zgoła cieszy. Jak ktoś chce pięknych, dzielnych to niech gra bretką.

Cord
Chuck Norris

Post autor: Cord »

Dla steampunkowców przewidziane jest chyba bardziej warmachine a nie wfb gdzie są raptem 2 jednostki parowe (czołg imperialny i żyros krasnoludki bo koń jest napędzany głupotą i absurdami McNeilla) a w tym systemie jest ich wiele, nie znam tego systemu ale z tego co czytałem ludzie chwalą.

Awatar użytkownika
Blaesus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Blaesus »

Kurt Helborg w porównaniu z Grand masterem z takim samym sprzętem jest bardzo opłacalny, ale zabawna sytuacja pojawia się gdy w Army builderze bawi się Karlem Franzem. Tam można go wsadzić jednocześnie na Deathclawa, Imperial Dragon i pegaza (lub konia, te ostatnie jakoś się wykluczają). Ciekaw jestem jak miałoby to wyglądać :D Jakaś Chimera ?!?! Albo odział składający się z herosa i 3ech różnych monsterów? :D

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

E tam

smoczydło brzydkie, wygląda bardziej jakby ktoś (nie rzeźbiarz robiący smoka, tylko inżynier w settingu) próbował wyrzeźbić smoka ze śrubek, blach i tak dalej, a nie jak urządzenie, które stworzone zostało po to, by zabijało, latało i dawało się sterować

Ja gdybym miał ambicje wyrzeźbić mechanicznego mounta pod mojego hiroła bardziej bym się zastanawiał, jakby to zrobićw taki sposób, by mogło rzeczywiście działać (albo przynajmniej tak wyglądało :P)
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Blaesus pisze:Kurt Helborg w porównaniu z Grand masterem z takim samym sprzętem jest bardzo opłacalny, ale zabawna sytuacja pojawia się gdy w Army builderze bawi się Karlem Franzem. Tam można go wsadzić jednocześnie na Deathclawa, Imperial Dragon i pegaza (lub konia, te ostatnie jakoś się wykluczają). Ciekaw jestem jak miałoby to wyglądać :D Jakaś Chimera ?!?! Albo odział składający się z herosa i 3ech różnych monsterów? :D

Hmmm...u mnie jest wszystko ok z nim. Pobierz uaktualnienie z anarchistica. :wink:

Awatar użytkownika
olo1
Mudżahedin

Post autor: olo1 »

witam

w Wawie będzie turniej 2006 pkt na którym będą dopuszczeni specjal charakterowie.
I tak myśle że trzeba jakiegoś wystawić. to moje typy:
Valtenem, choć zżera 2 sloty hero i lorda to świetny rzeźnik
Kurt hellborg fajny ale prawie każdy go może zabić
Karol Franciszek też wydaje sie ciekawym wyborem , niestety nie będe miał modelu smoka więc pozostało mu jeżdżenie na gryfie
Ludwig też bardzo przyjemny.
I teraz pytanie? jakiego byście polecali?

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

Post autor: Wilqu »

To zależy od rozpiski jaką przygotujesz to w nią wkomponować należy SCH......ja zawsze byłem zwolennikiem Karolka.....Jak mogę to tylko jego...

Zapomniałeś o Luthorze o Baltazarze(TO MÓJ 2 PEWNIAK) i kilku innych
Obrazek

Awatar użytkownika
szirer
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: szirer »

Ja zawsze gram na zestawie karola ze szwarchelmem :) co do valtena do jako tako juz go nie ma w buku wiec dopuszczenie pewnie bedzie zalezalo od widzimisie organizatora :) we wtorek bede testowal balthazara na pegazie (chyba do tej pory tutaj niebyl wymieniony) zobacze na co sie nada chlopak :) (choc pole do popisu bedzie mial niewielkie bo naprzeciw bedzie teclis i 3 magow ;)

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

Valtenem, choć zżera 2 sloty hero i lorda to świetny rzeźnik
Exalted zżera dwa lordy ;)
Wilqu ja zawsze byłem zwolennikiem Valtena ;d
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

w mojej ostatniej bitwie na 6k miałem i Karola i Ludwiczka. Karolek osobiście zaciukał 2 slanny a ludwiczek sprzedał kb olbloodowi.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Blaesus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Blaesus »

Taaa... ostatnio jak grałem z Gniewkiem, to Luthor nie zrobił prawie nic, z całą 9tką kawy dobili resztki lancy, której zabrali sztandar Greatswordzi, a potem zjedli 13tu łuczników...

A Schwarzhelm? prowadził oddział swordsmenów, jak walnął w nich trebusz, to nie zdał look out sir i zdechł w 2giej turze.

W sumie special character Gniewka jeszcze gorzej wyszedł, ale on pisze w tej chwili raport z bitwy :D

Ale Luthor jak na swoje pkt jest mega opłacalny... Jeszcze nigdy nie grałem na special lordach :/

ODPOWIEDZ