Poradnik poczatkujacego lizaka
Moderator: Ziemko
Witam!
Zaczynam zbierać drugą armię po dark elfach. Wcześniej napisaliście że zaczynając lizaki należy kupić sporo skinków. Tak więc jak je skleić w nowej edycji ? Czy teraz skinki będą biegać w klockach i jak będzie wyglądało ich uzbrojenie?
Zaczynam zbierać drugą armię po dark elfach. Wcześniej napisaliście że zaczynając lizaki należy kupić sporo skinków. Tak więc jak je skleić w nowej edycji ? Czy teraz skinki będą biegać w klockach i jak będzie wyglądało ich uzbrojenie?
i jak tu nie kochać demonówKlops pisze:a psy są świetne na krasie.
raz widziałem jak 6 z BSB z D3 do kombatu lał się przez 6 tur walki z longami od przodu i hamkami z boku.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Javelin& shield, bo na pewno wystawisz cohorte(albo oddzial w skirmiszu), a w cohortach i wyglada na to w skirmiszu rowniez podstawowa bronia bedzie javelin i tarcza.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
]:-> spoko loko masz 3 rodzaje skinkow
za 5pkt piechociaze rankowi
za 7 blowpipki i za 8 jeweliny
za 5pkt piechociaze rankowi
za 7 blowpipki i za 8 jeweliny
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
nie wiem czy to nie za wcześnie ale może
od czego zacząć zbieranie znaczy co napewno się przyda i mieć trzeba no i w jakiej ilości
i jaki battalion bardziej się opłaca nowy czy stary?
od czego zacząć zbieranie znaczy co napewno się przyda i mieć trzeba no i w jakiej ilości
i jaki battalion bardziej się opłaca nowy czy stary?
Nie uważam, że Saurusi 15 max. Wręcz przeciwnie 12-15 to minimum.
SlanesH też się z Tobą nie zgodzę 5-10 terków to nie jest aż taki przymus Patrząc na wszystkie rozpiski jakie sie teraz pojawiają na forum w każdej jest przynajmniej 1-2 stegadony i 10-30 skinków Reszta wedle uznania. Często sie kawa pojawia też - nawet nie wiem czy nie częsciej niż terki.
SlanesH też się z Tobą nie zgodzę 5-10 terków to nie jest aż taki przymus Patrząc na wszystkie rozpiski jakie sie teraz pojawiają na forum w każdej jest przynajmniej 1-2 stegadony i 10-30 skinków Reszta wedle uznania. Często sie kawa pojawia też - nawet nie wiem czy nie częsciej niż terki.
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
czy możesz zadac ponownie pytanie ?
ale tak bardziej zrozumiale
ale tak bardziej zrozumiale