Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
jak wydrukuja tlumaczenie, srednio kilak tygodni po premierze angielskiego
Z tego co sie dowiedziałem to miesiąc po premierze ang ma być.
Z tego co slyszalem od juz kilku sprzedawcow figurek spec herosi i bsb maja byc podobno tylko direct sale - SUUUPER :/
Ziemko też słyszalem tylko czy to chodzi dokładnie o Chakaxa i BSB?
Slanesh wolalbym , abys uzywal troche innego slownictwa , mimo , ze mam podobne zdanie do Ciebie. Dotyczy podobno bsb , chakax i tiktaka. Podobno kroxy i razordony maja byc sprzedawane na poczatku w sklepach , a potem tylko direct - troche w glowach sie gw przewraca...
Gokish , stare modele lizakow jesli chodzi o terki czy kroxy byly imho bardziej udane , a sporo tego na allegro (oczywiscie to moje zdanie , ja uwielbiam terki i kroxy V edycyjne) , wiec z tym takiego az problemu nie ma , tylko czemu od razu herosow na directa wrzucaja? Mogliby dac z 2-3 miechy czasu aby moc kupic ich normalnie. Plewy jedne...
Lizardboy - dobra opcja sa terki , dokup skas 2 kawalerzystow to bedziesz mogl 2x5 wystawiac. Poza tym box nowego stedzia - skleic go jako engine czy jako ancient stegadon...
Lizardboy - dobra opcja sa terki , dokup skas 2 kawalerzystow to bedziesz mogl 2x5 wystawiac. Poza tym box nowego stedzia - skleic go jako engine czy jako ancient stegadon...
SCar veta na CO kup a potem na Carnosaurze, a skink priesci na stegadonach sa