Blood Elf Hunter
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Blood Elf Hunter
Tu przedstawiam panne która będzie robić za lorda na smoku ( a raczej Hunterke z Feniksem) narazie pokazuje sam model panny bo fenio musi jeszcze przejsć wiele godzin pod dłutem i gs'em
Jakość zdjec zabujcza ale ja tam nie potrafie ich robić
Jakość zdjec zabujcza ale ja tam nie potrafie ich robić
Jeżeli to figsa na stół to git, ja bym nic nie ruszał i tak nie będzie widać różnicy.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
-
- Chuck Norris
Raz ze masz za słabe światło do zdjęć
Dwa ze tło białe powoduje zwężenie przysłony i opóźnienie migawki (światło odbija się i wraca oślepiając obiektyw) co skutkuje brązowymi zdjęciami - polecam czarna / granatową kartkę
Jeżeli masz makro w aparacie nie stosuj do tego flesza.
Nie rób zdjęć z ręki!
I cholercia obrób te zdjęcia to zajmuje 10-15sekund w jakim kol wiek programie graficznym.
Dwa ze tło białe powoduje zwężenie przysłony i opóźnienie migawki (światło odbija się i wraca oślepiając obiektyw) co skutkuje brązowymi zdjęciami - polecam czarna / granatową kartkę
Jeżeli masz makro w aparacie nie stosuj do tego flesza.
Nie rób zdjęć z ręki!
I cholercia obrób te zdjęcia to zajmuje 10-15sekund w jakim kol wiek programie graficznym.
-
- Chuck Norris
a właśnie .. maska ... zrób jaw bardzo kontrastowym kolorze ... wpisz w google gejsza biała maska np z czarnym prostym wzorkiem na styl japoński i będzie o wiele lepiej wyglądać .. bo jak na razie zbyt monotonna ta figurka ;pIce-T pisze:hahahah Ta pani ma maske na sobie i tym mnie urzekłaZbyslaw pisze:Jedyne co mi się nie podoba to brak ust. Reszta świetna
i jeszcze ta zieleń z żółcią się gryzie .. walnij fioletowe włosy myślę że efekt będzie zadowalający
miłego mazania
-
- Plewa
świetna laska , nie mogę się doczekać feniksa
Keep working chce zobaczyć całą armie ;P
Keep working chce zobaczyć całą armie ;P
-
- Chuck Norris
nie widzę problemu po prostu oczy muszą mieć kontrast między maską a nimi
zrób czarne oczy a potem w środku białe zostawiając czarne obwódki
potem na biały już zieleń tylko ciemną potem bardzo jasna np scorpion green robisz jeszcze mniejsze oczko i akcent kropką żółta .... pomyśl bo na białym można delikatnie jasną zielenią (glazem) zrobić odblask od święcących oczu ... jednak nawet sama zieleń ale w obwódce czerni będzie miło kontrastować i będzie bardzo widoczna.
zrób czarne oczy a potem w środku białe zostawiając czarne obwódki
potem na biały już zieleń tylko ciemną potem bardzo jasna np scorpion green robisz jeszcze mniejsze oczko i akcent kropką żółta .... pomyśl bo na białym można delikatnie jasną zielenią (glazem) zrobić odblask od święcących oczu ... jednak nawet sama zieleń ale w obwódce czerni będzie miło kontrastować i będzie bardzo widoczna.