ja Ci moge pozyczyc Heralda jakbys chcialManfred pisze:ale mam fest rozpe
potrzebuje porzyczyć dysk tęczy może być bez jeźdzca i heralda na jugerze najlepiej jakiegoś od**banego
S.pecjalny T.uriniej U.rodzinowy K.ultu
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Pozwolę sobie zarezerwować miejsce. Wreszcie będę miał okazję poczytać dokładniej zasady specherosów VC i DE.
mam nadzieje że dopuścicie tego gościa jako kurta helborga?
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=gz0205&sid=647ca552
są do siebie podobni
Będe napweno ,możecie mnie wpisać na liste zgłoszonych
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=gz0205&sid=647ca552
są do siebie podobni
Będe napweno ,możecie mnie wpisać na liste zgłoszonych
Jasiek też chciał pozwolić, ale jak dopuścimy tego to każdy ładny wampir z reapera, będzie robił za manfreda, fajna driada za dryche itd. Ja bym nie dopuszczał tych lizakowych characterów nawet, ale tu już nie będe się kłócił.
@Harry, daj Jasiowi jakiś namiar na zasady, to poznasz odpowiedź
@Harry, daj Jasiowi jakiś namiar na zasady, to poznasz odpowiedź
Mam jedno pytanie co do proxy.
Mianowicie figurki kolekcjonuje prawie dwie dekady. Wardancerów, herosów itd produkowanych we wczesnych latach 80tych, w stylu wardancer z dwuręcznym toporem, z ręką na temblaku, z tarczą itd. Ale legalnie Wardancer - czy tego typu figurki zostaną potraktowane jako proxy? Jeśli tak to jestem w sinej d...e....
Mianowicie figurki kolekcjonuje prawie dwie dekady. Wardancerów, herosów itd produkowanych we wczesnych latach 80tych, w stylu wardancer z dwuręcznym toporem, z ręką na temblaku, z tarczą itd. Ale legalnie Wardancer - czy tego typu figurki zostaną potraktowane jako proxy? Jeśli tak to jestem w sinej d...e....
-
- "Nie jestem powergamerem"
Co ze specialami którzy nie maja oficialnej figurki? Jak będzie cośpodobnego to ok?
te figurki zostaną potraktowane z uznaniem i szacunkiem . stare edycje jak najbardziej ( nawet lepiej). nie ma problemu.Fikol pisze:Mam jedno pytanie co do proxy.
more details pls , chodzi o nowe lizaki?Co ze specialami którzy nie maja oficialnej figurki? Jak będzie cośpodobnego to ok?
[quote="lith"]Jasiek też chciał pozwolić, ale jak dopuścimy tego to każdy ładny wampir z reapera, będzie robił za manfreda, fajna driada za dryche itd. Ja bym nie dopuszczał tych lizakowych characterów nawet, ale tu już nie będe się kłócił.
quote]
Napewno nie ma żadnej szansy żebyście dopuścili?
Nawet jeśli nie ma to wpiszcie mnie na liste zgłoszonych
I czy jest wymóg pomalowanej armii?
quote]
Napewno nie ma żadnej szansy żebyście dopuścili?
Nawet jeśli nie ma to wpiszcie mnie na liste zgłoszonych
I czy jest wymóg pomalowanej armii?