Empire armylist by Sa!nt
Moderator: #helion#
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Nic nie zmieniać. Wszystko jest OK...sztandarów dobrze, że jest wybór spory. Pamiętajcie proszę, że od przybytku głowa nie boli
Jeśli wszystko dobrze pójdzie (i nie będzie mi się chciało grać w EU2) to dziś po południu podrzucę Wam skończony podręcznik.
Jeśli wszystko dobrze pójdzie (i nie będzie mi się chciało grać w EU2) to dziś po południu podrzucę Wam skończony podręcznik.
Otrzymałem kopie Imparialnego Podręcznika by BP na swoje konto mailowe....Dziękuje za pamięć miło się to czyta jest w końcu to co powinno być zawarte... Jutro w domu z bratem przystąpię do testów...Co do gier klubowych raczej u mnie odpada mam ortodoksyjnych kolegów...ten pdf nie przejdzie w klubie. Bardzo przypadł mi do gustu banner of realoading..oraz wiele innych rzeczy.. postaram sie niedługo zamieścić jakaś rozpiskę:).POWODZENIA I NIECH SIGMAR NAM POMOŻE TO PRZEPCHNĄĆ ZA 2-3 lata...
Wilqu: danke schon Kamerad, właśnie czytam, i ku chwale Sigmara, jestem pod wrażeniem!
Pieszy Reiksguard, bonusy dla Inercyrkli, inżynier junior, zasada regular dla halabardników i spearmanów - dobre:)
Natomiast coś mi się widzi, że banner of reloading spowoduje olbrzymi zamet wśród graczy innych armii - subiektywnie uważam, że ów sztandar zamiata dokumentnie.
Pieszy Reiksguard, bonusy dla Inercyrkli, inżynier junior, zasada regular dla halabardników i spearmanów - dobre:)
Natomiast coś mi się widzi, że banner of reloading spowoduje olbrzymi zamet wśród graczy innych armii - subiektywnie uważam, że ów sztandar zamiata dokumentnie.
Jeśli łaska to też poproszę to cudeńko, jako że posiadam dość sporą grupę znajomych, którzy są tolerancyjni do różnych takich wynalazków i np. od sporego czasu gram za ich przyzwoleniem na pikinierach corach i jestem wstanie przetestować owego armylista
Mail - Borysek1@gmail.com
Mail - Borysek1@gmail.com
Ostatnio zmieniony 4 lut 2009, o 20:34 przez Borysek, łącznie zmieniany 1 raz.
jak możecie się podzielić, to ja też bym poczytał
nehannon@wp.pl
nehannon@wp.pl
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Powinno u Ciebie być. Wysłałem wszystkim, którzy brali udział w pracach.
EDIT
OK...mam nadzieję, że wszystko zadziała (dopiero co zrobiłem konto na rapidshare...obym nic nie spartolił)
Bierzcie i czytajcie
http://rapidshare.com/files/193941230/E ... RINCES.pdf
Wow. Świetna robota Thrawn. Choć trochę czasu mi zajmie ogarnięcie, czy wszystko się zgadza i nie ma jakiś błędów itp. (jakieś literówki mi tam mignęły;) )
Saint, czy można umieścić ten Armylist w przyklejonym temacie (może tym Army List by BP), aby Nam (i Naszym następcom ) nie zniknął z pola widzenia ? Fajnie by też było umieścić go na jakiś forach zagranicznych, typu warhammer-empire, asur itd.
Ze swojej strony wszystkim bardzo dziękuję za współpracę. Praca zajęła Nam ponad pół roku; nie obyło się od ostrych wymian zdań i gorących dyskusji. Nie zawsze mówiliśmy jednym głosem, ale w końcu zawsze osiągaliśmy kompromis - jednoczyliśmy się, jak Nasze ulubione Imperium w obliczu wrogiego ataku . Chyba było warto. Prywatnie mogę powiedzieć, że to najlepszy alternatywny Army List do Imperium, jaki widziałem. Czego Wam i sobie serdecznie gratuluję.
Pozdrawiam -ism
Saint, czy można umieścić ten Armylist w przyklejonym temacie (może tym Army List by BP), aby Nam (i Naszym następcom ) nie zniknął z pola widzenia ? Fajnie by też było umieścić go na jakiś forach zagranicznych, typu warhammer-empire, asur itd.
Ze swojej strony wszystkim bardzo dziękuję za współpracę. Praca zajęła Nam ponad pół roku; nie obyło się od ostrych wymian zdań i gorących dyskusji. Nie zawsze mówiliśmy jednym głosem, ale w końcu zawsze osiągaliśmy kompromis - jednoczyliśmy się, jak Nasze ulubione Imperium w obliczu wrogiego ataku . Chyba było warto. Prywatnie mogę powiedzieć, że to najlepszy alternatywny Army List do Imperium, jaki widziałem. Czego Wam i sobie serdecznie gratuluję.
Pozdrawiam -ism
Polecałbym go wrzucić na jakiś serwer gdzie jest możliwe ściąganie i dopiero jak dacie mi link to przykleję temat z tym linkiem;)
Ja też dziękuje wszystkim za wytrwałość a przede wszystkim Mythowi, że temperował mnie i robił za moje sumienie abym nie wymyślał za dużych przegięć
Ja też dziękuje wszystkim za wytrwałość a przede wszystkim Mythowi, że temperował mnie i robił za moje sumienie abym nie wymyślał za dużych przegięć
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Wiem, sam zobaczyłem kilka literówek i brak kilku kropek już po wysłaniu Wam ;( ;( ;(
Ale na końcową końcową wersję i tak trzeba poczekać do zakończenia testów i pewnie dosłownie kilku głosowań jeśli coś będzie nie tak jak być powinno. Co do umieszczania na innych forach to poczekałbym z tym właśnie do definitywnego końca pracy (brakuje jeszcze wstępu w książce ale już nie chciałem przedłużać...postaram się coś napisać ale nie obiecuję, że będzie to coś wzniosłego)
EDIT
Wrzuciłem go na rapidshare z kontem więc będzie go można ściągać cały czas bez problemu.
Od siebie też przy okazji podziękuję za świetną zabawę (tzn ciężką pracę) wszystkim i każdemu z osobna
Ale na końcową końcową wersję i tak trzeba poczekać do zakończenia testów i pewnie dosłownie kilku głosowań jeśli coś będzie nie tak jak być powinno. Co do umieszczania na innych forach to poczekałbym z tym właśnie do definitywnego końca pracy (brakuje jeszcze wstępu w książce ale już nie chciałem przedłużać...postaram się coś napisać ale nie obiecuję, że będzie to coś wzniosłego)
EDIT
Wrzuciłem go na rapidshare z kontem więc będzie go można ściągać cały czas bez problemu.
Od siebie też przy okazji podziękuję za świetną zabawę (tzn ciężką pracę) wszystkim i każdemu z osobna
Rewelka panowie! Nie wiem co robi tam na początku robi moja osoba, bo bardzo mało brałem w tym udział, ale jestem zaszczycony Sądzę, że wiele przedmiotów jest przegiętych jeśli chodzi o skuteczność, a spearmenów i halabardy bym podrożył o 1 pkt... dostali bardzo fajne bonusy i heavy armour... to dużo :/
Faktycznie jest kilka błędów, ale one zawsze się pojawiają (np. w liście armii nie ma wypisanych zdolności Priesta Ulryka) i to zapewne kwestia tylko skromnych poprawek Bardzo mi się podobają rysunki... Kto je malował?! No i sam dobór rysunków, tych GW szczególnie... bo aktualny podręcznik nie ma np na samym początku Karla walczącego z orkiem, a to przecież pikne jest.
Ave inżynierowie i ich zasady!
Już zacznę rozsyłać to pisemko w imię Imperium!
Pozdrawiam waszmościów.
Faktycznie jest kilka błędów, ale one zawsze się pojawiają (np. w liście armii nie ma wypisanych zdolności Priesta Ulryka) i to zapewne kwestia tylko skromnych poprawek Bardzo mi się podobają rysunki... Kto je malował?! No i sam dobór rysunków, tych GW szczególnie... bo aktualny podręcznik nie ma np na samym początku Karla walczącego z orkiem, a to przecież pikne jest.
Ave inżynierowie i ich zasady!
Już zacznę rozsyłać to pisemko w imię Imperium!
Pozdrawiam waszmościów.