hej chciałbym pokazać wam mojego goblińskiego fanatyka w wersji "assassin". Nie jest jeszcze w 100% gotowy do wykończenia podstawka i płaszczyk. ale ogólnie jak wam sie podoba taki pomysł
ps. sorki za słabą jakość zdjęć jeszcze nie rozgryzłem jak dobrze robić min zdjęcia
Zielono mi.... czyli zielona armia Gobosów
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zielono mi.... czyli zielona armia Gobosów
Na wojnie miej tylko jeden cel... ZABIJAJ!!!
bardzo ciekawie wyglada (mam na mysli konwersje i pomysl) malowanie no prawie tt ale no w zyciu bym nie wpadl na to ze to fanatyk ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
-
- Chuck Norris
fanatyk jak nic tylko bronie doczepione i płaszczyk ... ogólnie praca bardzo fajna (nie mówię o malowaniu) , może ten kamień troszkę jakiś taki .. zbyt okrągły i równy .. ale w sumie konwersja jak ta lala
No niestety, do fanatyka mu dużo brakuje.
Jako night goblin big boss do walki to oczywiście, fajny, poza okrągłą podstawką.
Fanatyk to goblin który jest szalony i biega z kulą na łańcuchu i sieje zniszczenie nawet wśród swoich.
A tutaj mamy sprytnego assasina który szykuje się do ataku po cichu.
*edit* ostatecznie, można zrobić fanola który biega jak slayer krasnoludzki, z toporami i odpowiednim fryzem. Ale to tylko pomysł.
Jako night goblin big boss do walki to oczywiście, fajny, poza okrągłą podstawką.
Fanatyk to goblin który jest szalony i biega z kulą na łańcuchu i sieje zniszczenie nawet wśród swoich.
A tutaj mamy sprytnego assasina który szykuje się do ataku po cichu.
*edit* ostatecznie, można zrobić fanola który biega jak slayer krasnoludzki, z toporami i odpowiednim fryzem. Ale to tylko pomysł.
-
- Chuck Norris
oj ja wiem łapie klimat , chodziło mi ze ciężko nie poznać modelu "Fanatyka" dlatego napisałem fanatyk jak nic ... są to jedni z moich ulubionych modeli z gobasów ... a ich kule (właśnie jestem w trakcie robienia ognistych kul do fanatyków) sieją postrach nawet u nich samych hehe
assasin jak malowany nie ma co choć ja bym mu jeszcze jakaś chustę na głowę zarzucił
assasin jak malowany nie ma co choć ja bym mu jeszcze jakaś chustę na głowę zarzucił
-
- Chuck Norris
no bardzo trafna uwaga! jednak włosy u goblina ??? może żeby skalpa nosił ?? a oskalpowali krasnala i zarzucił jak perukę .. resztki skóry z włosami i broń krasnali ... bajeczny pomysłFanatyk pisze:*edit* ostatecznie, można zrobić fanola który biega jak slayer krasnoludzki, z toporami i odpowiednim fryzem. Ale to tylko pomysł.
sorki za off top ale nie umiem edytować i zacytować
moge dać ci kilka rad jeśli chodzi o podstawke bo wygląda beznadziejnie
po pierwsze przyklej jakiś piach troche też przyklej na sam kamień
użyj gs i ulep jakiś mech
pomaluj to sam nie wygląda to fajnie jak kamień jest tak jak go natura stworzyła tak samo z piaskiemi mchem
na końcu daj troche trawy ale to juz tylko na podstawke
uwież mi że bedzie duża róznica
po pierwsze przyklej jakiś piach troche też przyklej na sam kamień
użyj gs i ulep jakiś mech
pomaluj to sam nie wygląda to fajnie jak kamień jest tak jak go natura stworzyła tak samo z piaskiemi mchem
na końcu daj troche trawy ale to juz tylko na podstawke
uwież mi że bedzie duża róznica
dzieki za rade na temat podstawki bo w sumie zastanawiałem się jak ją wykończyć, jakoś zawsze braknie mi na nie pomysłów i mam z nimi problem. Odnośnie malowania to jeszcze pracuje nad tym żeby jakoś figsy wyglądały, pomału się uczę.
a tu się przyznam, że miałem taki pomysł na gobosa ze skalpem krasnoluda na głowie. ale zabrakło mi chęciżeby się za niego zabrać. ogólnie to chcę zrobić 3 "inniejszych" fanatyków. a ten miał być pierwszy ale to musze jeszcze nad tym popracować sporo.ostatecznie, można zrobić fanola który biega jak slayer krasnoludzki, z toporami i odpowiednim fryzem. Ale to tylko pomysł.