Warlord
General; Heavy Armour; Shield
Fell Blade
Talisman of Protection
Chieftain
Heavy Armour; Battle Standard
Storm Banner
Plague Priests
Frenzy; Censer
Warpstone Amulet
Warpstone Charm lub regenka
Warlock Engineer
#1 Warpstone Token
Dispel Scroll
Dispel Scroll
25 Clanrats
Light Armour; Shield; Standard; Musician; Champion
Ratling Gun
25 Clanrats
Light Armour; Shield; Standard; Musician; Champion
21 Clanrat Slaves
Musician
21 Clanrat Slaves
Musician
25 Stormvermin
Halberd; Heavy Armour; Shield; Standard; Musician; Champion
War Banner
2 Poison Wind Globadiers
2 Poison Wind Globadiers
7 Night Runners
2ndWeapon
7 Night Runners
2ndWeapon
4 Gutter Runners Tunnelling Team
Poisoned Hand Weapons
4 Gutter Runners Tunnelling Team
Poisoned Hand Weapons
10 Plague Monks
9 Plague Censer Bearers
1 Gigant ; DoW
Casting Pool: 3
Dispel Pool: 3
Models in Army: 168
Total Army Cost: 1998
problemem beda latacze jak sztormowa sie wylaczy, large targety musi wciagnac fellblade nigdy nie gralem z gigantem i ciekawi mnie jak sie sprawdzi. monki uzywam tylko po to aby censerow wrzucic(chociaz myslalem zeby jakos zwiekszyc ich do 20 i banner of the swarm wrzucic (zamiast giganta i didac jeszce latarke). co myslicie o tej rozpisce?
Warlord 2000
Jaki jest koszt tego elektryka? Bo jakoś wygląda mi na to, że nie ma wyposażenia i nie będzie mógł sobie pioruna miotnąć.
Sprawa druga, Plague Priest nie może wziąć regenki, kiedy ma już Tokena, po prostu nie wystarcza punktów (max 50).
I jeszcze jedno, moje IMO, Monków za mało, a cenzerów za dużo.
Sprawa druga, Plague Priest nie może wziąć regenki, kiedy ma już Tokena, po prostu nie wystarcza punktów (max 50).
I jeszcze jedno, moje IMO, Monków za mało, a cenzerów za dużo.
zle zaznaczylem, albo regenka albo ward i przezut, a elektryk nosi tylko scrolle, nawet nie czaruje
za duzo censerow, dzsiaij sie o tym przekonalem :P:P ile optymalnie dawac? ok 6-7? monkow tez musze wiecej wrzucic, ale przyjemnie i tak sie gralo taka rozpiska, wywale chyba jazzy bo znowu nic nie zrobily:P:P:P
za duzo censerow, dzsiaij sie o tym przekonalem :P:P ile optymalnie dawac? ok 6-7? monkow tez musze wiecej wrzucic, ale przyjemnie i tak sie gralo taka rozpiska, wywale chyba jazzy bo znowu nic nie zrobily:P:P:P
Akurat Jazzaile, to jedna z najmilszych części tej armii, warci swoich punktów właściwie zawsze.
Cenzery 5-6. Monki minimum 20 z FCG i jakąś magiczną szmatą.
Za to Stormverminy są kompletnie bezużyteczne. Nigdy mi się nie spłaciły.
Cenzery 5-6. Monki minimum 20 z FCG i jakąś magiczną szmatą.
Za to Stormverminy są kompletnie bezużyteczne. Nigdy mi się nie spłaciły.