S.pecjalny T.uriniej U.rodzinowy K.ultu

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

no niestety Olo nie możemy robić wyjątków z powodów które opisał Lith :(
nie ma wymogu pomalowanej armii ,ale wiadomo lepiej jest wystawić pomalowane figurki (choćby na bazowe kolory) .

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

A Mountain Rangersów dopuszczacie...? :D
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

no jasne :P nie no imo nie dopuszczamy ;) chyba że reszta będzie chciała dopuścić ale to już ich przekonuj...

Awatar użytkownika
Jasiuuu

niestety nie :)

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

To nie jade, bo za daleko, nie podobaja mi sie zasady i moja armia nie jest przegięta na starcie :P

joke chlopaki :wink:

Awatar użytkownika
Fikol
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Fikol »

trochę postów minęło ale za dopuszczenie "historycznych seniorów" Wood Elfów serdecznie dziękuję! :)

p.s. kolekcjonowanie figurek i ściąganie ich z wielu dziwnych miejsc nieźle mnie kręci :) praktycznie nie do kupienia :)

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

w takich momentach żałuje że mam stary army book nie mam żądnych fajnych speców gdzie takie woch he de lizaki maja ich od groma

ale i tak bede dopisze mnie jasiuu do blat boyzow takze

Awatar użytkownika
Jasiuuu

Fajnie :)

10 miejsc zostało !

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

JAsne Lith, czemu nie dopuszczać odpowiedników? Ja tego nie rozumiem. Zresztą róbcie coc hcecie.

lith
Oszukista

Post autor: lith »

To proste. Jasiek, as i ja mamy oryginalnych teclisów, bartys thoreka, semi elthariona, a cyryl jak nawet nie ma shadowbladea to sobie kupi :)

cyryllo
Mudżahedin

Post autor: cyryllo »

na allegro kosztuje 25 PLN :lol2:

mam tylko cwaniaczki nadzieję że tych caradryanów też macie orginalnych :P bo inaczej sorewitsh :P
Ostatnio zmieniony 5 lut 2009, o 12:40 przez cyryllo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

OK, to ja mam pytanie.

Dawno temu kupiłem z drugiej ręki figurkę assassina 5 ed. Ówczesny sprzedawca mówił o tejże figurce per assassin i shadowblade, ale w gruncie rzeczy pojęcia nie mam, czy jest to istotnie shadowblade, bo nie ma żadnych cech charakterystycznych (Może kolce na rękach wg obrazka?). Czy Wy (albo ktokolwiek, kto zna się na starych modelach DE) mógłby zweryfikować, czy jest to w istocie Shadowblade?

Zdjęcie mojego modelu:
Obrazek

Obrazek shadowblade'a (6-edycyjny) ze strony GW:
Obrazek

cyryllo
Mudżahedin

to jest 6edycyjny assassin... moim zdaniem jest to genialny model, ale niestety shadowblade to nie jest...

to jest shadowblade:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=546269827
model pochodzi z mniej więcej tego samego okresu

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Dzięki za odpowiedź, bo nie mogłem znaleźć na sieci.

No nic, to na pewno nie będę miał Shadowblade'a, nie podoba mi się oryginał :cry:

cyryllo
Mudżahedin

oryginał jest fatalny... wygląda jak rozszalały heavymetalowiec na koncercie a nie jak cichy zabójca...

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Heh, no nic; jedyny specbohater, jakiego mogę wystawić, to Vlad. Trochę się łamię, bo klimat, ale z drugiej strony 500 punktów za "gorszego" lorda mocno zniechęca. Na pewno nie będę kupował brzydkich specbohateów na jeden turniej, ale zasada - nie masz - nie przynosisz = bardzo słuszna.

Awatar użytkownika
olo1
Mudżahedin

Post autor: olo1 »

prosze o wpisanie mnie na liste zgłoszonych(3ci raz :D )

Niedbal
Mudżahedin

Post autor: Niedbal »

To i ja poproszę o wpisanie.

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

lith pisze:To proste. Jasiek, as i ja mamy oryginalnych teclisów, bartys thoreka, semi elthariona, a cyryl jak nawet nie ma shadowbladea to sobie kupi :)
Bartys nie ma thoreka, używa runesmitha zamiast oryginalnego modelu. Więć sorry Bartys Thorek a nie wystawisz:)

Bezsensu.

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

Dastor pisze:
lith pisze:To proste. Jasiek, as i ja mamy oryginalnych teclisów, bartys thoreka, semi elthariona, a cyryl jak nawet nie ma shadowbladea to sobie kupi :)
Bartys nie ma thoreka, używa runesmitha zamiast oryginalnego modelu. Więć sorry Bartys Thorek a nie wystawisz:)

Bezsensu.
mam ale niepomalowanego :P więc wystawię, nawert jeślibym nie miał to to nie jest bez sensu

ODPOWIEDZ