"Wojna rodów" Łomianki 18.03.07
tez sie pewnie wybieram o ile uda mi sie tam dojechac
Lista zgłoszonych dodana na 1 stronie tematu.
Już nie będziemy tacy źli W drodze wyjątku przedmioty te będą dopuszczone jako że DoW nie mają ich za wiele.Koniecznie jednak musisz mieć ze sobą zasady do nich.Czy dopuszczone są Trial Items z DoW?
Chyba nie będzie tak, że nie można wystawić ani Asarnila, ani Dark Emissary i jeszcze żadnych alternatywnych przedmiotów...
właśnie zobaczyłem żę SoC jest niedopuszczony...
czym jest ta decyzja argumentowana i nie da rady jej zmienić?
Gram Eshinem , który na te punkty bynajmniej nie jest przegięty, wszystko jest zgodne z zasadami 7 edycji...
... i nie jest tak nudny jak Skaveny z Army Booka
byłbym wdzięczny gdybyście jednak dopuścili grywalną armię Eshinu
pozdrawiam
Fisch
czym jest ta decyzja argumentowana i nie da rady jej zmienić?
Gram Eshinem , który na te punkty bynajmniej nie jest przegięty, wszystko jest zgodne z zasadami 7 edycji...
... i nie jest tak nudny jak Skaveny z Army Booka
byłbym wdzięczny gdybyście jednak dopuścili grywalną armię Eshinu
pozdrawiam
Fisch
dobra mistrzu, tu nie chodzi o special charakterów tylko o SoC, gdzie armie są dość zrównoważone (nie licząć Slayerów)
ja przyznam się że mam dosć grania standardowymi Skavenami na dwóch elektrykach, ratlingach, jezzailach i warp lighting cannonie
chcę sobie zagrać funową rozpiską , Eshinem na mgle a tu mi każą składać to co zwykle
co Wy chcecie od tego SoCu?
elo
ja przyznam się że mam dosć grania standardowymi Skavenami na dwóch elektrykach, ratlingach, jezzailach i warp lighting cannonie
chcę sobie zagrać funową rozpiską , Eshinem na mgle a tu mi każą składać to co zwykle
co Wy chcecie od tego SoCu?
elo
to wrzuć giganta to rozpiski albo przestań grać skavenami bo dzięki Cavatore mamy, podobno, jedną z silniejszych, ale ku....sko liniowych armii......
Jak sędziowie ustalili, że niedopuszczają SoC to znaczy, że nie chcą żeby armie na takich zasadach się pojawiłu na stole. Jak były turnieje na Narbutta czy w podwarszawskich miastach to tez dyskutowałeś z sędziami co powinni dopuścić na turniej a czego nie??
Jak sędziowie ustalili, że niedopuszczają SoC to znaczy, że nie chcą żeby armie na takich zasadach się pojawiłu na stole. Jak były turnieje na Narbutta czy w podwarszawskich miastach to tez dyskutowałeś z sędziami co powinni dopuścić na turniej a czego nie??