Może mieć. Nie może użwać tylko lanc.szczurek pisze: p.s - czy koles z Questing Vov moze miec SoM i/lub tarcze zwykla/magicnza ??
Co do rospiski to sie nie wypowadam. Każdy gra jak chce, po tym jak Duke mu każe.
Co do rospiski to sie nie wypowadam. Każdy gra jak chce, po tym jak Duke mu każe.
Nie bylem pewny z tym czy Questing moze miec SoM .....Armia klimat...tylko dlaczego bsb jest gralem, a lord nie ? Wink Toż to nie fluficzne Razz
To jest dobre na jakiś herosow czy cos z reszta gromila ma BSB (wtedy ma tego sv.2+) .Przy okazji, zamienił bym treske na gromila. Osobiście uważam, że sv na 2+ z przerzutem jest lepszy niż jedne tura ataków na 2+ w jeden model.
Poki co nie bo nie gram bretka ale przymierzam sie do II armii :DNapisz jak się sprawdziły po bitwie.
No to prochu nie odkryles, bo tak jest z wiekszoscia rzeczy w WFB... Dobrze zagrany BSB z VoIK tez moze byc zabojczy.Miękką kaczuszką trzeba umieć grać, wtedy jest zabójcza...
Dlaczego na 1999? Bo razem z kolegami będziemy się składać na swoje urodziny bądź imieniny a będzie nas przynajmniej ośmiu a ja mam niedługo i imieniny i urodziny i szybko zdobędę tyle modeli, a część moich kolegów ma już gotowe armie na tyle pkt. i myślę, że szybko nauczę się od nich grać.A co do rozpy:Jagal pisze: najpierw chciałbym wiedzieć czemu akurat na 1999 pierwsza rozpa;p
(przecież dla początkującego to pełno figurek etc)
Z tymi czampionami to niezbyt rozumiem...,bo grail knightsi nie mają czampiona(chyba, że chodzi ci o zwykłego grail knightsa, bo przecież wszyscy są czampionami), a jak o to chodzi to po ile pkt. jest taki czampion?Jagal pisze:Mogą też mieć grail championa ale samych grali nie można wystawiać. No i w EW realmy nie są 1+ tylko erranci