Niezwykli 4.0 (z dodatkiem)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nie wiem czy było, ale gość jest neizwykły:
http://marconi210.tripod.com/sztuczna/jak.html
P.s ostatnie zdanie miazdzy.
http://marconi210.tripod.com/sztuczna/jak.html
P.s ostatnie zdanie miazdzy.
xYz
Dziś u mnie w budzie była regionalna telewizja i pytala sie nauczycieli co sadza o nowo otwartym sklepie z dopalaczami Jak miło że otworzyli go blisko mojego miejsca zamieszkania
Jasiuuu doświadczony
Ale czulem juz po kosciach ze w tym sklepie te "zabawki" wala po mózgu ostro
Ale czulem juz po kosciach ze w tym sklepie te "zabawki" wala po mózgu ostro
@Jasiuuu
Co kto lubi zależy czy masz dojścia ,zresztą większość tam sprzedawanych rzeczy to nie jest to o co mi chodzi ... MJ forever
Co kto lubi zależy czy masz dojścia ,zresztą większość tam sprzedawanych rzeczy to nie jest to o co mi chodzi ... MJ forever
http://www.dopalacze.com/smoke-3g/produkt/534.htmlJasiuuu pisze:debile tylko tam kupują , straszna chemia ! takiego syfu jak tam nigdzie nie dostaniesz.
Opis produktu pisze:"Produkt przeznaczony do obrzędów religijnych"
Jakie statystyki podają przy produktach:
Jakieś 2 miesiące temu oglądałem program "Teraz my". Redaktorzy postanowili przekonać się jak to na nich zadziała. Zanim łyknęli tabletki, przeprowadzili testy na refleks/bystrość/myślenie. Potem poddali się tym samym testom po zażyciu jakiegoś specyfiku chyba "Diablos" czy jakoś tak.Lasti pisze:Ale czulem juz po kosciach ze w tym sklepie te "zabawki" wala po mózgu ostro Rolling Eyes
Wyniki były porównywalne, nie było znacznych różnic. Jedynie powiedzieli że mieli problemy ze snem przez 48h i czuli się skacowani ale bardzo mocno.
Podejrzewam że i tak znajdą jakieś obejście prawa. Jak ktoś będzie chciał dostać produkty tego typu to i tak dostanie, więc co to za różnica. Ja osobiście się w to nie bawię, zostaje przy staromodnym alkoholuFanatyk pisze:Nie martw się, nie martw, przyjdzie rząd i zamknie.
Voodoo ten produkt to Diablo Kumpel polecał mi go dziś
Mocno pierze beret?
jak mi dasz jakieś namiary na psychotropy, to okejJasiuuu pisze:Voodoo nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz co do redaktorów 'Teraz my'.
to co powiedzieli do opinii publicznej to bullshit.
I jest różnica bo to co tam sprzedają to SAM SYF , czysta chemia. mózgojeby
Lasti : nigdy tego nie bierz
powiem inaczej
sklep dopalacze.pl jest dla frajerów którzy nie potrafią załatiwic sobie porządnych dobrych narkotyków, wszystkie odpowiedniki w tym sklepie są gorsze a do tego dużo bardziej szkodliwe. dajmy na to smoke, roślina która palisz nie daje kompletnie nic , równie dobrze mógłbyś liście z paprotki palić za to była nurzana w takim ostrym chemicznym gównie że poprostu ryję ci mózg.
tabletki diablo to inna para kaloszy, weź 2 . naprawdę weź . najlepiej na pusty brzuch . już nigdy w życiu nie weźmiesz żadnej piguły a z tego sklepu to w szczególności. czeka Cię najgorsza faza w życiu którą nawet nie zamierzam zaczynać opisywać a do tego 3-4 doby bez snu.
przy tym wszystkie dropsy,proszki,zioła z ulicy powinny mieć atest instytutu matki i dziecka.
szpanerski sklep dla gnojków którzy chcą pokazać jacy są fajni.
szkoda zdrowia i kasy
Nehan: wbij na jakąś imprezę do mnie ;P
sklep dopalacze.pl jest dla frajerów którzy nie potrafią załatiwic sobie porządnych dobrych narkotyków, wszystkie odpowiedniki w tym sklepie są gorsze a do tego dużo bardziej szkodliwe. dajmy na to smoke, roślina która palisz nie daje kompletnie nic , równie dobrze mógłbyś liście z paprotki palić za to była nurzana w takim ostrym chemicznym gównie że poprostu ryję ci mózg.
tabletki diablo to inna para kaloszy, weź 2 . naprawdę weź . najlepiej na pusty brzuch . już nigdy w życiu nie weźmiesz żadnej piguły a z tego sklepu to w szczególności. czeka Cię najgorsza faza w życiu którą nawet nie zamierzam zaczynać opisywać a do tego 3-4 doby bez snu.
przy tym wszystkie dropsy,proszki,zioła z ulicy powinny mieć atest instytutu matki i dziecka.
szpanerski sklep dla gnojków którzy chcą pokazać jacy są fajni.
szkoda zdrowia i kasy
Nehan: wbij na jakąś imprezę do mnie ;P
A ja to chcialem kupić i wdupczyć wlasnie 2 tabletki Diablo przed piciem z kumplami Dializa krwi by nie pomogła pewnie
widzisz kolego i tutaj musimy sobie wyjaśnić co jest narkotykiem a co nim nie jest .
jęczmień ---> piwo
żyto -->wódzia
tytoń -->szlugi
konopie-->jointy
imo powyższe nie są narkotykami
piguła-> wodohlorekpotasuC32341benzoetanu c43
itd to są już narkotyki , nie ma roślinki tylko chemia - czyli nie stworzone przez bogów chaosu
nie biorę narkotyków a próbowałem różnych rzeczy od dziecka, kwasy amfa piguły koka
ale powiem Ci że nie ma to jak dobrze skręcony joint i zimne piwko
nic więcej nie trzeba.
ale są rózni ludzie , grzyby wpieprzają , kleje wąchają itd...
czy branie narkotyków jest szpanerskie?
nie wiem. nigdy nie brałem dla szpanu, ale pewnie są tacy którzy biorą.
Lasti : weź weź, a potem napisz jak było , ide w zakład o krate browarów że będziesz bardzo ale to bardzo wkurzony na siebie że to wziąłeś
jęczmień ---> piwo
żyto -->wódzia
tytoń -->szlugi
konopie-->jointy
imo powyższe nie są narkotykami
piguła-> wodohlorekpotasuC32341benzoetanu c43
itd to są już narkotyki , nie ma roślinki tylko chemia - czyli nie stworzone przez bogów chaosu
nie biorę narkotyków a próbowałem różnych rzeczy od dziecka, kwasy amfa piguły koka
ale powiem Ci że nie ma to jak dobrze skręcony joint i zimne piwko
nic więcej nie trzeba.
ale są rózni ludzie , grzyby wpieprzają , kleje wąchają itd...
czy branie narkotyków jest szpanerskie?
nie wiem. nigdy nie brałem dla szpanu, ale pewnie są tacy którzy biorą.
Lasti : weź weź, a potem napisz jak było , ide w zakład o krate browarów że będziesz bardzo ale to bardzo wkurzony na siebie że to wziąłeś
Nie zabije mnie to?
Jesli nie to wezme, a jak bede chodzil spruty 4 dni to dasz mi adres a wysle Ci 6-ciopak browca.
Jesli nie to wezme, a jak bede chodzil spruty 4 dni to dasz mi adres a wysle Ci 6-ciopak browca.