beastmen -koniec (7.04.09)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
beastmen -koniec (7.04.09)
słaba fota bardzo wczesnego wipa beastmena nad którym siedzę. skończona twarz i klata (ręce nie)
i jak?
i jak?
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2009, o 14:59 przez loler, łącznie zmieniany 3 razy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
kolory są odrobinkę żywsze w realu. szczególnie widać to po tle którym jest biała kartka, która na focie wyszła błękitnie;)Rakso_The_Slayer pisze:całkiem nieźle, tylko powiedz, te kolory są naprawdę takie blade czy to kwestia forek/oświetlenia?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
dzięki za komenty
heh armii całej nie będzie ale klocek może tak, ale nie wiem jeszcze ;]
heh armii całej nie będzie ale klocek może tak, ale nie wiem jeszcze ;]
na bazie graveyard eartha robiłem sporo glazów regal blue, regal+red gore, a potem zacząłem rozjaśniać bleashed bonem a potem białym. Na koniec było zbyt niebiesko więc na całość postanowiłem dać trochę glazeów dwarf flesha.jak uzyskałes taki "niebieski" efekt na skórze?
bardzo fajny beast ]:-> bialy podklad to jednak nie jest zlo az takie
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
-
- Chuck Norris
fajne szkoda ze taka gruba warstwa farby ale można liczyć że lakier częściowo wygładzi
Spoko ,sam niedługo będę takich pacjentów malował Skóra okej tylko strasznie do białego rozjaśniona (ja bym trochę niebieskimi washami przejachał ,ale tak delikatnie i zrobił zimową podstawkę ) .
Kozacko wyszły oczy i morda (zęby oraz wargi)
Kozacko wyszły oczy i morda (zęby oraz wargi)
Jeżeli skóra jest podobna do tej (po poprawianiu) to daj niebieskie futerko + śnieżną podstawkę imho będzie okej
kolejny wip zacząłem malować futro na nogach, poprawiłem skórę, zrobiłem medalion
ps. zdjęcia sporo mu odbierają, szczególnie futerku które na fotach wygląda do...kitu. i mają za duży kontrast i w ogóle....kiedyś będę musiał nauczyć się fotografować:-?
ps. zdjęcia sporo mu odbierają, szczególnie futerku które na fotach wygląda do...kitu. i mają za duży kontrast i w ogóle....kiedyś będę musiał nauczyć się fotografować:-?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Poza futrem wszystko mi się podoba