7 II 2009 - 2000pts - Imperium Gier
Suaurus poprostu brak figsów i towarzysza który hmmm... troche przecholował poprzedniej nocy 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Najśmieszniejsze jest to, że Gremlin napisał: "jak mówię, że jestem to jestem" 
Co do turnieju, hm - ja przeciwwskazań nie widzę. Od razu uprzedzam - będziemy grać z zasadami przegłosowanymi ostatnio przez LS (ruch Hydry, Quell animosity, dwa sloty na rydwanach etc.), więc proszę o ich przeczytanie, szczególnie Raptora
Macie jakieś sugestie co do formatu? Ja bym zagrał coś małego i dziwnego np. 666pts 

Co do turnieju, hm - ja przeciwwskazań nie widzę. Od razu uprzedzam - będziemy grać z zasadami przegłosowanymi ostatnio przez LS (ruch Hydry, Quell animosity, dwa sloty na rydwanach etc.), więc proszę o ich przeczytanie, szczególnie Raptora

tu nie chodzi o laske, gorzej ze mną, dobra jestem pantofel 
no chyba, że Kris pogada ze mną

no chyba, że Kris pogada ze mną

Mi ostatnio Kris chyba powiedział zależnosć z kostkami i laskami, a uwielbienie mnie przez kostki pasuje mi tak bardzo ze jestem w stanie do poświęceń 
Co do formatu to ja jestem za coś w 2k. Miał być taki format ale była jakaś doopiana paroofka wiec teraz mozę zagramy. Nieważne zasady ważne zebym carniego mógł wystawic

Co do formatu to ja jestem za coś w 2k. Miał być taki format ale była jakaś doopiana paroofka wiec teraz mozę zagramy. Nieważne zasady ważne zebym carniego mógł wystawic

coś w tym cholera jestSkaven pisze:Mi ostatnio Kris chyba powiedział zależnosć z kostkami i laskami, a uwielbienie mnie przez kostki pasuje mi tak bardzo ze jestem w stanie do poświęceń

Chuj z walentynkami - ciśniemy w pacyny!
Najmniej śmieszne jest to, ze pokopało mnie jak nigdy, i sam nie wiem dlaczego...w sumie miało co,a le nie aż tak. Można by okreslić słabsza dyspozycje psychiczno-fizyczna tamtego dnia. Reasumując był to wyjątek potwierdzający regułę.ksch pisze:Najśmieszniejsze jest to, że Gremlin napisał: "jak mówię, że jestem to jestem"![]()
Co do GarGa, to on tez sie troszke biedaczysko spił, czy coś... ; )
Ksch to mądry chlop. Akcja "Chuj z Walentynkami" sie podpisuje, a ze jesteś pantofel Kosa to też żadna nowość. Jak by nie było można innego dnia kwaiatka kobicie podarować, czy iśc z nią do kina, albo cokolwiek innego.
xYz
To, co - robię temat o turnieju 14 II. Gramy 2k. Można se rozpiski nie zmieniać po ostatnim. Jeśli nie będzie minimum 8-10 zgłoszeń to zmieniamy termin.
Gremlin, ale walentynki to taki wyjatkowy dzień
)
nie można tak przejsć obok niego

nie można tak przejsć obok niego