14 II Imperium gier - 2000pts
14 II Imperium gier - 2000pts
Start: 10:00
Wpisowe: 10pln
Regulamin:
Obowiązuje BP+R. Format 2000pkt. Progi punktowe co 200pkt.
100pkt za generała i sztandary, 50 za ćwiartki.
Obowiązują te same zasady terenów co zawsze (dokładny opis w temacie z poprzedniego turnieju).
Punkty dodatkowe i karne:
1) Każdy kto pojawi się punktualnie, z rozpiską wydrukowaną na komputerze, calką, army bookiem do swojej armii i zestawem kostek dostaje 1pkt.
2) Za nieposiadanie rozpiski, lub posiadanie nieczytelnej -1pkt.
3) Proszę każdego, aby zadbał o to, aby w jego karcie po bitwie pojawiły się wszystkie informacje - duże punkty, małe punkty itd. Za każdy taki brak -1 punkt od końcowego wyniku.
4) W momencie zakończenia czasu dogrywamy właśnie trwającą rundę, w wypadku próby kontynuowania kolejnych rund -2 punkty dla obu graczy.
5) Chamskie zagrywki, w stylu overguessa, czy wheeli o 20 cali będą kończyć się karnymi punktami.
Uwaga: stosujemy zasady ostatnio przegłosowane przez LS, m.in. spowolnienie monster and handlers, udoskonalenia oig etc.
Wpisowe: 10pln
Regulamin:
Obowiązuje BP+R. Format 2000pkt. Progi punktowe co 200pkt.
100pkt za generała i sztandary, 50 za ćwiartki.
Obowiązują te same zasady terenów co zawsze (dokładny opis w temacie z poprzedniego turnieju).
Punkty dodatkowe i karne:
1) Każdy kto pojawi się punktualnie, z rozpiską wydrukowaną na komputerze, calką, army bookiem do swojej armii i zestawem kostek dostaje 1pkt.
2) Za nieposiadanie rozpiski, lub posiadanie nieczytelnej -1pkt.
3) Proszę każdego, aby zadbał o to, aby w jego karcie po bitwie pojawiły się wszystkie informacje - duże punkty, małe punkty itd. Za każdy taki brak -1 punkt od końcowego wyniku.
4) W momencie zakończenia czasu dogrywamy właśnie trwającą rundę, w wypadku próby kontynuowania kolejnych rund -2 punkty dla obu graczy.
5) Chamskie zagrywki, w stylu overguessa, czy wheeli o 20 cali będą kończyć się karnymi punktami.
Uwaga: stosujemy zasady ostatnio przegłosowane przez LS, m.in. spowolnienie monster and handlers, udoskonalenia oig etc.
Zajebisty termin przynajmniej mogę z czystym sumieniem zagwarantować że mnie nie będzie 
Następnym razem powstrzymaj się od komentarzy które nic nie znacząSauruS PoweR pisze:Następnym razem powstrzymaj się od pisania postów które kompletnie nic nie znacząArbaal pisze:Zajebisty termin przynajmniej mogę z czystym sumieniem zagwarantować że mnie nie będzie.
Choć jestem przeciwnikiem świąt rozleniwiających mężczyzn którzy ograniczają sie do kwiatka - 2 razy w roku, to jednak tą datę myślowo już zarezerwowałem dla narzeczonej.
Dlatego sorry winetu.. W ten dzień niech raptor sobie pociska w ludki.
Ja tam swój pech w kościach lubię
Dlatego sorry winetu.. W ten dzień niech raptor sobie pociska w ludki.
Ja tam swój pech w kościach lubię
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
Zwykle nie zwykłem zgadzać sie z Butanem ale tym razem też przydało by sie zwiekszenie pkt 
A planuje raczej być. Żadna kobieta między mnie a pacynki się wpier**lać nie bedzie
Pantoflom mówimy stanowcze NIE!!!
A planuje raczej być. Żadna kobieta między mnie a pacynki się wpier**lać nie bedzie
Pantoflom mówimy stanowcze NIE!!!
ooo Tyyyy, zobaczysz, dosiegnie Cię jeszcze strzala amora 
tak nawiasem móiac, to pracuje nad tym aby się zjawić

tak nawiasem móiac, to pracuje nad tym aby się zjawić
cóż, moja charyzma jest mega-powalająca 
postuluje o format na 1650, jak na koziolku.
postuluje o format na 1650, jak na koziolku.
Format już określiłem, a to że Darkowi nie mieści się 76 Ghouli, a Skavenowi 4 stegadony to już inna sprawa
Turniej będzie, o ile zgłosi się minimum osiem osób plus my z Cinkiem.
Mieszczą mi sie 3 i carnosaur
Ale z 200pkt na skinki jeszcze by się przydało 
Pewnie uda nam się turniej zrobić bo jeżeli chodzi o ilosć osób to:
1.Cinek
2.Kris
3.Lord Skaven
4.Rapciak
5.Butan
6.Kosa
7.Pewnie Oskar
więc 1 osoby nam brakuje
@Kosa
Dosięgnie mnie strzała amora jak dostane magiczne ataki na endżajnie
Pewnie uda nam się turniej zrobić bo jeżeli chodzi o ilosć osób to:
1.Cinek
2.Kris
3.Lord Skaven
4.Rapciak
5.Butan
6.Kosa
7.Pewnie Oskar
więc 1 osoby nam brakuje
@Kosa
Dosięgnie mnie strzała amora jak dostane magiczne ataki na endżajnie
Gremlin plewa jeszcze zapewne 
Nie nie ja od czwartku mam ferie 2 tygodnie ;P. A nei chche mi sie w Krakowie przesiadyuwac, kiedy mi śnieg topnieje na stoku...
xYz
Potężne Kozy przybędą !! 2000 jest OK !! ... ej ale z takim podejsciem to zrobi nam sie na turnieju "Klub samotnych serc"
Co za problem wziąść kobiety na romantyczny turnije do Imperium ?? Co tam kwiatki kino i spacerki ! Prawdziwi twardziele biorą swoje kobiety na wojne !!
No to mamy turniej.
@Kosa
Nich nie jest na tyle nieczuły i podły żeby zabrać kobietę w miejsce w którym może się pojawić gruby.
@Kosa
Nich nie jest na tyle nieczuły i podły żeby zabrać kobietę w miejsce w którym może się pojawić gruby.
a czy ja coś mówie?? 
to te kożle, nieczule serce coś insynuuje
to te kożle, nieczule serce coś insynuuje
PrzyrządziłeśSkaven pisze:Nich nie jest na tyle nieczuły i podły żeby zabrać kobietę w miejsce w którym może się pojawić gruby.![]()