Flagelanci i ich hatred
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Flagelanci i ich hatred
Mój znajomy gra Imperium, spodobało mu się wystawianie Flagelantów. Dość mocna jednostka jak na 10pkt i core.
Moje pytanie brzmi tak: czy po poświęceniu fanatyków po pierwszej turze combatu Flagelanci mają jakikolwiek profit z wyniku 1-2 (otrzymują hatred)?
Dotąd przerzucał hity w każdej turze, ale ostatnio zwątpiłem czy jest to zgodne z zasadami.
Proszę o wyklarowanie.
Moje pytanie brzmi tak: czy po poświęceniu fanatyków po pierwszej turze combatu Flagelanci mają jakikolwiek profit z wyniku 1-2 (otrzymują hatred)?
Dotąd przerzucał hity w każdej turze, ale ostatnio zwątpiłem czy jest to zgodne z zasadami.
Proszę o wyklarowanie.
Dostając hate'a z ich umiejętności, przerzucają nie trafione ataki w turze, w której go dostali, może być pierwsza może też być druga i kolejne 

Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
-
- Kretozord
To, że tak być powinno nie znaczy, że tak jest. Działa tylko w pierwszej rundzie.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Ale nie ma niczego takiego zapisanego w armybooku. A normalnie hatred daje przerzuty jedynie w pierwszej turze walki.
Jeśli znienawidzisz przeciwnika później, jesteś jedynie zobligowany do pogoni, choć Flagelanci i tak są w szale więc niczego to nie zmienia.
No chyba że przeoczyłem jakiś zapisek w Armybooku Imperium?
Jeśli znienawidzisz przeciwnika później, jesteś jedynie zobligowany do pogoni, choć Flagelanci i tak są w szale więc niczego to nie zmienia.
No chyba że przeoczyłem jakiś zapisek w Armybooku Imperium?
Shino jednak się pomyliłeś
http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... dition.pdf
na samej górze z prawej

http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... dition.pdf
na samej górze z prawej
-
- Kretozord
Nie gram w to, ta gra robi mi kisiel z mózgu. 

Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash