DE na Orks and Goblins 600pknt
DE na Orks and Goblins 600pknt
Gram z Orcs and Goblins na 600 punktów(bez magii)
On będzie miał na pewno
40 goblinow 6 fanatykow
Co mam robic
On będzie miał na pewno
40 goblinow 6 fanatykow
Co mam robic
Strzelaj. Bierz bolec, bierz kuszników i weź jeden oddział corsairów z noblem.
Generalnie: strzelaj.
Generalnie: strzelaj.
Powiedz jakie masz figurki to cos poradzimy .
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
To znaczy z proksami będę grał czyli praktycznie mogę wystawić wszystko.GarG pisze:Powiedz jakie masz figurki to cos poradzimy .
Dowiedziałem się co on będzie miał
2x20 goblinów
5 fanatyków
2 Snoty
2x10 orków zwykłych
10 łuczników(orków)
Duża Szef nocnych goblinów
Pomyślałem że wstawię mu
10korsarzy ze sztandarowym
Mistrz na mrocznym pegazie z ciężką zbroją,tarczą,płaszczem,powtarzalną kuszą i naszyjnik Khaeleth-a.
10 kuszników
2x5 colde one ze sztandarowym
Dobra rozpa? Czy coś zmienić?
Nie podporządkowuj sie, to tylko propozycje.
Graj sobie czym chcesz i co Ci się podoba, ale na pewno obowiązkowe będą harpie - jak Ci wyrzuci 5 fanatyków w armię, to nie będzie co zbierać.
Graj sobie czym chcesz i co Ci się podoba, ale na pewno obowiązkowe będą harpie - jak Ci wyrzuci 5 fanatyków w armię, to nie będzie co zbierać.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Fanatycy z automaatu wyskakuja...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
jak dla mnie, to
Master z liftakerem,
2x10 kuszników harpie i dwa bolce\ mysle ze wiecej nie potrzeba
Harpie w dobrym momencie wlatuja i umieraja pewnie od fanatyków pod warunkiem ze ich strzelaniem nie wypanikujesz...
Moja rada, rób im tyle testów psych. ile bedziesz w stanie, jak wystrzelasz 25% oddziału, nie strzelaj w tej fazie do nich wiecej, staraj sie ich wystraszyc:D
Master z liftakerem,
2x10 kuszników harpie i dwa bolce\ mysle ze wiecej nie potrzeba
Harpie w dobrym momencie wlatuja i umieraja pewnie od fanatyków pod warunkiem ze ich strzelaniem nie wypanikujesz...
Moja rada, rób im tyle testów psych. ile bedziesz w stanie, jak wystrzelasz 25% oddziału, nie strzelaj w tej fazie do nich wiecej, staraj sie ich wystraszyc:D
WystawKubalski pisze:Zero cold one?
Mi się wy daje że coldy trza wystawić.
ja osobiscie uwielbiam tą jednostke - praktycznie armie zaczynam składac od nich
Jankiel ma racje przydadza ci sie też Harpie
Jednak najlepiej sam pomysl - Twój plan bedzie zawsze o niebo lepszy niż podpowiedzi i najlepszych znawców battla. Bo Ty wiesz jak wprowadzic go w życie, to Ty wiesz jak grasz. Nigdy nie bedziesz dobrym generałem jak bedziesz słuchał tysiaca doradców nie majac własnego zdania