Prawie jak blog! (UP 20-01-2017!!!) - White Lion - KD:M
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
No i ładnie wyszedł. Do swojej poprzedniej opinii dodam tylko, że widać poprawione detale i to się chwali Ale rogi w hełmie (blade) i włócznia jednak nie do końca mi odpowiadają, ale nic to
A podstawka, mimo że nie jest "trendy", tylko zielona, to... podoba mi się i to bardzo. Tak się już odzwyczaiłem od tego widoku, że aż miło zobaczyć, że ktoś jeszcze tak maluje
Aha, no i elegancko zrobione zdjęcia, trochę jeszcze ciasno, ale jest dużo ujęć i figurka na żadnym z nich nie jest obcięta No i niektóre ujęcia tym razem nieostre. Taka tylko jeszcze mała uwaga estetyczna - jak już się bawisz w kolaże, to popróbuj robić zdjęcia o tych samych rozmiarach i równo je składać Poza tym jest całkiem dobrze.
A podstawka, mimo że nie jest "trendy", tylko zielona, to... podoba mi się i to bardzo. Tak się już odzwyczaiłem od tego widoku, że aż miło zobaczyć, że ktoś jeszcze tak maluje
Aha, no i elegancko zrobione zdjęcia, trochę jeszcze ciasno, ale jest dużo ujęć i figurka na żadnym z nich nie jest obcięta No i niektóre ujęcia tym razem nieostre. Taka tylko jeszcze mała uwaga estetyczna - jak już się bawisz w kolaże, to popróbuj robić zdjęcia o tych samych rozmiarach i równo je składać Poza tym jest całkiem dobrze.
Hehe dzięki dzięki, następnym razem je wyrównam , a podstawki maluje wszystkie na zielony kolor bo jakos tak mi najbardziej sie podoba. Niby czerń czy brąz sa bardziej "jezzy" ale jakoś tak zacząłem zielonym to skończę . Rogi sa cieniowane od szaro-kościanego do prawie białego cos jak zęby z twarzy rozciągniętej na tarczy. A włócznia tez do końca mi nie pasi wiec jest nas dwoje Ostrze wyszło ok. ale drzewiec mógłby by lepsiejszy ale cóż, bywa
Stała się rzecz niezwykła. Udało mi się namówić mą luba aby pomalowała dla mnie jakaś figurkę. Zasiadła więc do malowania, pobawiła się godzin 4 czy 5, a efekty jej pracy mnie potężnie zaskoczyły:) Squig, bo o nim mowa wyszedł jej naprawdę cudnie, a wiedzieć wam trzeba, że dziewczę moje nie miało wcześniej żadnych doświadczeń z Warhammerem i jest to jej debiut;)
Prezentuje zatem jej dzieło abyście mogli je skomentować.
Prezentuje zatem jej dzieło abyście mogli je skomentować.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
He he moja dziewczyna Marta stwierdziła, że czuje bardzo mile zaskoczona. nie spodziewała się, że zostanie tak ciepło przyjęta
Braw i wódki jej za to!
Świetny "pomidorek"
Gratuluje lubej i jej talentu
Gratuluje lubej i jej talentu
Kolejna figurka tym razem malowana dla kumpla. Sztandarowy do jego regimentu mała konwersja z hełmem. Mam nadzieje, że się wam spodoba
Zapraszam do komentowania!
A jako ciekawostkę dodam, iż niedługo zapodam fotkę wolf ridersów przy których obecnie dłubie może się nawet uwinę na PMOTM?
Zapraszam do komentowania!
A jako ciekawostkę dodam, iż niedługo zapodam fotkę wolf ridersów przy których obecnie dłubie może się nawet uwinę na PMOTM?
chaośnik bardzo fajny:) tylko mam wrażenie że mu kciuka zjadło z hełmu;) (chyba że schowany gdzieś/niewidoczny na focie?)
pomyśl czy różków kolesiowi nie zrobic jakoś inaczej, glazem chociaż zeby kolorku dostały delikatnego.
pomyśl czy różków kolesiowi nie zrobic jakoś inaczej, glazem chociaż zeby kolorku dostały delikatnego.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Kciuk jak najbardziej jest;) jedynie pod tym kontem jakoś zniknął. Rogi też są pocieniowane ale miszczem fotek nie jestem wiec niestety nie widać za bardzo Przejście od brazu z czernia pół na pół poprzez szary do kościanego i kościanego z bielą pół na pół a ostatecznie do samego białego.
Aaaa, a to nie, tamte są tylko do białego rozjaśnione, raczej już tak chyba zostaną bo na żywo wygląda to całkiem dobrze. Ale dzięki za sugestie jak będę miał do malowania raz jeszcze tą główke nie omieszkam spróbować
Myślę, że machne tylko boki podstawek i wystawie ich na PMOTM tak jak są bo... mmm... o już wiem jeźdźcy poszli się odlać?
Wiem, że fota nie za dobra ale uczę się obsługi nowego sprzętu
Wiem, że fota nie za dobra ale uczę się obsługi nowego sprzętu
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Moim zdaniem kiepsko wygląda jak wierzch podstawek prześwituje spomiędzy trawki i piasku. A tak wilki jak najbardziej wporządku.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Tedzio dobrze mówi polać mu. Tutaj tego tak nie widać ale ta podstawka jest pociapana na barąz jak squiga lub orka z poprzedniej strony. Ale coś tam z nimi jeszcze podziałam na pewno jeszcze liście podoklejam