Prawie jak blog! (UP 20-01-2017!!!) - White Lion - KD:M

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

No mi się bardzo podoba! metal ładny dzik też tylko razi po oczach zielona od boków podstawka.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

No i ładnie wyszedł. Do swojej poprzedniej opinii dodam tylko, że widać poprawione detale i to się chwali =D> Ale rogi w hełmie (blade) i włócznia jednak nie do końca mi odpowiadają, ale nic to ;)

A podstawka, mimo że nie jest "trendy", tylko zielona, to... podoba mi się i to bardzo. Tak się już odzwyczaiłem od tego widoku, że aż miło zobaczyć, że ktoś jeszcze tak maluje :)

Aha, no i elegancko zrobione zdjęcia, trochę jeszcze ciasno, ale jest dużo ujęć i figurka na żadnym z nich nie jest obcięta =D> No i niektóre ujęcia tym razem nieostre. Taka tylko jeszcze mała uwaga estetyczna - jak już się bawisz w kolaże, to popróbuj robić zdjęcia o tych samych rozmiarach i równo je składać ;) Poza tym jest całkiem dobrze.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

:) Hehe dzięki dzięki, następnym razem je wyrównam :) , a podstawki maluje wszystkie na zielony kolor bo jakos tak mi najbardziej sie podoba. Niby czerń czy brąz sa bardziej "jezzy" ale jakoś tak zacząłem zielonym to skończę :) . Rogi sa cieniowane od szaro-kościanego do prawie białego cos jak zęby z twarzy rozciągniętej na tarczy. A włócznia tez do końca mi nie pasi wiec jest nas dwoje ;) Ostrze wyszło ok. ale drzewiec mógłby by lepsiejszy ale cóż, bywa :P

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Stała się rzecz niezwykła. Udało mi się namówić mą luba aby pomalowała dla mnie jakaś figurkę. Zasiadła więc do malowania, pobawiła się godzin 4 czy 5, a efekty jej pracy mnie potężnie zaskoczyły:) Squig, bo o nim mowa wyszedł jej naprawdę cudnie, a wiedzieć wam trzeba, że dziewczę moje nie miało wcześniej żadnych doświadczeń z Warhammerem i jest to jej debiut;)
Prezentuje zatem jej dzieło abyście mogli je skomentować.

Obrazek

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Post autor: ZiMny »

Twoja dziewczyna to skarb :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Widać ze czai baze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

świetny squig... jednak dziewczyny mają coś takiego, że im to jakoś bezproblemowo wychodzi ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

He he :D moja dziewczyna Marta stwierdziła, że czuje bardzo mile zaskoczona. nie spodziewała się, że zostanie tak ciepło przyjęta :)

Awatar użytkownika
Drovilus
Wałkarz

Post autor: Drovilus »

Braw i wódki jej za to!

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Świetny "pomidorek" :D
Gratuluje lubej i jej talentu :D
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Kolejna figurka tym razem malowana dla kumpla. Sztandarowy do jego regimentu mała konwersja z hełmem. Mam nadzieje, że się wam spodoba ;)
Obrazek
Zapraszam do komentowania!

A jako ciekawostkę dodam, iż niedługo zapodam fotkę wolf ridersów przy których obecnie dłubie może się nawet uwinę na PMOTM?

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

chaośnik bardzo fajny:) tylko mam wrażenie że mu kciuka zjadło z hełmu;) (chyba że schowany gdzieś/niewidoczny na focie?)
pomyśl czy różków kolesiowi nie zrobic jakoś inaczej, glazem chociaż zeby kolorku dostały delikatnego.

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Kciuk jak najbardziej jest;) jedynie pod tym kontem jakoś zniknął. Rogi też są pocieniowane ale miszczem fotek nie jestem wiec niestety nie widać za bardzo :( Przejście od brazu z czernia pół na pół poprzez szary do kościanego i kościanego z bielą pół na pół a ostatecznie do samego białego.

Awatar użytkownika
LoGo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: LoGo »

Vocalowi IMO chodziło o różki na głowie chaośnika :)
Figurki bardzo fajne, gratulacje dla lubej za squiga!
Co do chaośnika to ładny tyko różków nie widać prawie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Aaaa, a to nie, tamte są tylko do białego rozjaśnione, raczej już tak chyba zostaną bo na żywo wygląda to całkiem dobrze. Ale dzięki za sugestie jak będę miał do malowania raz jeszcze tą główke nie omieszkam spróbować :)

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Myślę, że machne tylko boki podstawek i wystawie ich na PMOTM tak jak są bo... mmm... o już wiem jeźdźcy poszli się odlać?
Obrazek
Wiem, że fota nie za dobra ale uczę się obsługi nowego sprzętu ;)

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Moim zdaniem kiepsko wygląda jak wierzch podstawek prześwituje spomiędzy trawki i piasku. A tak wilki jak najbardziej wporządku.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

Wilki ok porzadny Tabletop ale popraw podstawki bo to że widać czysty plastik miedzy kamykami i trawą kiepsko wygląda....
Obrazek

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

Wydaje mi się, że celowo zrobił takie podstawki ^^.
Wilki wyglądają ok.

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Tedzio dobrze mówi polać mu. Tutaj tego tak nie widać ale ta podstawka jest pociapana na barąz jak squiga lub orka z poprzedniej strony. Ale coś tam z nimi jeszcze podziałam na pewno jeszcze liście podoklejam ;)

ODPOWIEDZ